Arakdaşın hamile miymiş pekiCanım bu kuruma çizgisine benzemiyor bence adetini bekle ve tekrarla testi benim arkadaşım çöpe attı negatif diye 1 saat sonra içini kurt kemirdi bakcam dedi çıkardı çöpten pozitife dönmüştü seni umutlandırmak istemiyorum ama bu negatif için fazla koyu
Evet oğlu oldu 2 yaşındaArakdaşın hamile miymiş peki
Evet oğlu oldu 2 yaşındahamileydi 10 dakika 5 dakika olayı pek doğru değil üstünde yazsa bile herşey yüzde yüz doğru olmuyo
Aynen inşallah vardır canım yazarsın foto at buraya bende tekrar bakarımYaaa maşallahen iyisi ben iki gün sonra tekrar evde test yapayım eğer aynı şekilde olursa kan vereyimm
Tamam canım inş atarım tabiAynen inşallah vardır canım yazarsın foto at buraya bende tekrar bakarım
Bence direk git acilde ver aşırı kaşık ağrım var regl im de gecikti de test yaparlarİnş pazartesi hemen gidip test vereyim
İki gün daha beklim belki kana geçmemiştir henüzBence direk git acilde ver aşırı kaşık ağrım var regl im de gecikti de test yaparlar
Önce kana sonra idrara geçiyor idrarda çıktıysa kanda zaten vardırİki gün daha beklim belki kana geçmemiştir henüz
Tabi sen bilirsin yinedeİki gün daha beklim belki kana geçmemiştir henüz
Benim dorduncu olacak kismetse. Ondan hemen anladim belirtilerden. Ama herkesin vucudu farklidir ve hemen belirti olmaz.Merhaba hamilelik belirtiniz varmiydi
Kuruma cizgisi olur gercek hamilelikte cikan cizgi nekadar gecerse gecsin ayni kalirFotoğrafı gördünüz mü durdukça bu kadar kırmızı olur muydu
Hayırlısı bakalım inşKuruma cizgisi olur gercek hamilelikte cikan cizgi nekadar gecerse gecsin ayni kalir
Aynen pazartesi günü tekrar test yapıcamTekrar test alıp yapın. Üzerinde yazar şu kadar dakika sonra çıkan sonuç geçersizdir diye.
yaaa inşallah canım çok sağolBunun kuruma çizgisi olması mümkün değil bence pozitif. Genelde kuruma çizgisi daha silik gölge şeklinde olur bu bariz pozitif
İmkanınız varsa bence yarın özelde kan verin çokta umutlanıp hüsrana uğramayın çünkü erken gebelik testleri bazen yanıltabiliyorAynen pazartesi günü tekrar test yapıcam
yaaa inşallah canım çok sağol
Canim bu test prodoctor mu ben 2 ay önce aynı şeyi yaşamıştım daTestim bu şekilde oldu 1 saat içinde
Evet canım senin ki nasıl sonuçlandı hamile misinCanim bu test prodoctor mu ben 2 ay önce aynı şeyi yaşamıştım da
Adetime daha 7 gün var biraz daha bekleyip yapayım diyorummİmkanınız varsa bence yarın özelde kan verin çokta umutlanıp hüsrana uğramayın çünkü erken gebelik testleri bazen yanıltabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?