10 dakika sonrasini ciddiye almayin. Benim bata 6kala erken gebelik testinde cikmadi kaset testte cikti. Kan verdigimde 17 deger ciktiMerhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar sizden bi konu da fikir almak istiyorum . Regl olmama daha 7 gün var bugün erken gebelik testi yaptım ilk 5 dakika da bişey çıkmadı ama yarım saat içinde silik çizgi oldu bir saat olduğunda çizgi çok belirginleşti ardından normal kaset test yaptım onda negatif çıktı böyle bişey başına gelen var mı hemen testin son halini yolluyorum acaba kuruma çizgisi olabilir mi?
Fotoğrafı gördünüz mü durdukça bu kadar kırmızı olur muydu10 dakika sonrasini ciddiye almayin. Benim bata 6kala erken gebelik testinde cikmadi kaset testte cikti. Kan verdigimde 17 deger cikti
Merhaba benimde 6 gün var bugün erken gebelik testi yaptim negatif cikti iki gün sonra tekrar yapmak gerekiyorMerhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar sizden bi konu da fikir almak istiyorum . Regl olmama daha 7 gün var bugün erken gebelik testi yaptım ilk 5 dakika da bişey çıkmadı ama yarım saat içinde silik çizgi oldu bir saat olduğunda çizgi çok belirginleşti ardından normal kaset test yaptım onda negatif çıktı böyle bişey başına gelen var mı hemen testin son halini yolluyorum acaba kuruma çizgisi olabilir mi?
Merhaba benimde 6 gün var bugün erken gebelik testi yaptim negatif cikti iki gün sonra tekrar yapmak gerekiyor
Fotoğrafı gördünüz mü durdukça bu kadar kırmızı olur muydu
Merhaba hamilelik belirtiniz varmiydi10 dakika sonrasini ciddiye almayin. Benim bata 6kala erken gebelik testinde cikmadi kaset testte cikti. Kan verdigimde 17 deger cikti
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İlk yarım saat te silikti. Bir saat içinde bu hale geldi . Kuruma çizgisi bu kadar net olur mu ama kaset testte negatif çıktıNet gözüküyor ama 1 saat olmuş inşallah vardir cnm Rabbim nasip etsin kucagina bebiş benimde kızım olcak inşallah
Kan testi verin inşallah sağlıkla kucağınıza alirsinizTestim bu şekilde oldu 1 saat içinde
Normal de dikkate almazdım daha önce de çok test yaptım saatler sonra çizgi çıktı ama çok silikti ilk defa bu sefer net oldu5 dakikadan sonrasi dikkate alınmıyor ama sizinki gebelik gibi duruyor
İnş çok teşekkür ederimKan testi verin inşallah sağlıkla kucağınıza alirsiniz
Kuruma cizgisi bu kadar net olcagini düşünmüyorum cnmRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İlk yarım saat te silikti. Bir saat içinde bu hale geldi . Kuruma çizgisi bu kadar net olur mu ama kaset testte negatif çıktı
Bende bugün yaptim adetime 6 gün var bir saat sonrasında bile tek cizgiydi bende olsaydi cikardi sizde gebelik gözüküyor hayırlı olsunNormal de dikkate almazdım daha önce de çok test yaptım saatler sonra çizgi çıktı ama çok silikti ilk defa bu sefer net oldu
Bence de gebelik var gibi canım silik çizgi olsa neyse ama bu kuruluk değil gibi bildiğin kırmızı olmu
İnş pazartesi hemen gidip test vereyimKan testi verin inşallah sağlıkla kucağınıza alirsiniz
Yaaa inş Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınBende bugün yaptim adetime 6 gün var bir saat sonrasında bile tek cizgiydi bende olsaydi cikardi sizde gebelik gözüküyor hayırlı olsun
Canım bu kuruma çizgisine benzemiyor bence adetini bekle ve tekrarla testi benim arkadaşım çöpe attı negatif diye 1 saat sonra içini kurt kemirdi bakcam dedi çıkardı çöpten pozitife dönmüştü seni umutlandırmak istemiyorum ama bu negatif için fazla koyuTestim bu şekilde oldu 1 saat içinde
Yaaa umut oldunuz çok teşekkür ederimCanım bu kuruma çizgisine benzemiyor bence adetini bekle ve tekrarla testi benim arkadaşım çöpe attı negatif diye 1 saat sonra içini kurt kemirdi bakcam dedi çıkardı çöpten pozitife dönmüştü seni umutlandırmak istemiyorum ama bu negatif için fazla koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?