Erken gebelik testi yarım saat sonra çift çizgi

Eymenm62

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2023
70
11
8
32
Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar sizden bi konu da fikir almak istiyorum . Regl olmama daha 7 gün var bugün erken gebelik testi yaptım ilk 5 dakika da bişey çıkmadı ama yarım saat içinde silik çizgi oldu bir saat olduğunda çizgi çok belirginleşti ardından normal kaset test yaptım onda negatif çıktı böyle bişey başına gelen var mı hemen testin son halini yolluyorum acaba kuruma çizgisi olabilir mi?

10 dakika sonrasini ciddiye almayin. Benim bata 6kala erken gebelik testinde cikmadi kaset testte cikti. Kan verdigimde 17 deger cikti

Merhaba benimde 6 gün var bugün erken gebelik testi yaptim negatif cikti iki gün sonra tekrar yapmak gerekiyor

Net gözüküyor ama 1 saat olmuş inşallah vardir cnm Rabbim nasip etsin kucagina bebiş benimde kızım olcak inşallah

Net gözüküyor ama 1 saat olmuş inşallah vardir cnm Rabbim nasip etsin kucagina bebiş benimde kızım olcak inşallah
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İlk yarım saat te silikti. Bir saat içinde bu hale geldi . Kuruma çizgisi bu kadar net olur mu ama kaset testte negatif çıktı

Bence de gebelik var gibi canım silik çizgi olsa neyse ama bu kuruluk değil gibi bildiğin kırmızı olmuş

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İlk yarım saat te silikti. Bir saat içinde bu hale geldi . Kuruma çizgisi bu kadar net olur mu ama kaset testte negatif çıktı
Kuruma cizgisi bu kadar net olcagini düşünmüyorum cnm

Normal de dikkate almazdım daha önce de çok test yaptım saatler sonra çizgi çıktı ama çok silikti ilk defa bu sefer net oldu
Bende bugün yaptim adetime 6 gün var bir saat sonrasında bile tek cizgiydi bende olsaydi cikardi sizde gebelik gözüküyor hayırlı olsun

Testim bu şekilde oldu 1 saat içinde
Canım bu kuruma çizgisine benzemiyor bence adetini bekle ve tekrarla testi benim arkadaşım çöpe attı negatif diye 1 saat sonra içini kurt kemirdi bakcam dedi çıkardı çöpten pozitife dönmüştü seni umutlandırmak istemiyorum ama bu negatif için fazla koyu

Yaaa umut oldunuz çok teşekkür ederim inş pazartesi günü test vereyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…