• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi yapanlar?

ahsenduhaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
397
123
103
30
Erken gebelik testi iyi mi arkadaşlar kesin sonuç verir mi bebiş olunca? 1 hafta var adetime alsam çıkar mı?

Pazarlama hilesi bence burda erken gebelikte çıkmayıpta normal testte çıkan çok gebelik var . Hatta ve hatta adetten bir hafta önce yaptıgı halde çıkan var benim erken gebelikte çıkmadı 5 gün önce normal testte çıktı mesela

Pazarlama hilesi bence burda erken gebelikte çıkmayıpta normal testte çıkan çok gebelik var . Hatta ve hatta adetten bir hafta önce yaptıgı halde çıkan var benim erken gebelikte çıkmadı 5 gün önce normal testte çıktı mesela
Aslında benim de 5 gün var bat a yapsam çıkar mı acaba? 2. Çizgi nasıldı yani gölge gibimiydi yoksa silik ya da net miydi sizin testiniz de? 😊

Adetimin üstünden 1 gün geçtikten sonra daha hassas olur diye erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Bugün üstünden beş gün geçti halen adet olmadım hiçbir regl belirtim de yok. Sizce tekrar test yapmalıyım gerek var mı?

bence kan testı yaptır saglık ocakları yapıyor mu bılmıyorum benım 5 gun vardı kadın doguma gıttım kan testınde cıktı

Back