Erken gebelik testi ve hayalet çizgi fotoğrafları ekliyorum

Mani Fest

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
2
0
Kızlar adetim hep düzenlidir. Geçen ay ovulasyon günümü değerlendirmiştik. Ve ilk kez bir gecikme yaşadım. Toplamda 10 gün falan gecikmiştim. Birkaç farklı markadan yaptığım erken gebelik testlerinde hayalet çizgi çıktı. Normalde önceleri en ufak çizgi olmazdı tek çizgi olurdu. ilk kez şüpheye düştüm. Gerçekte daha iyi görünüyordu ama fotoğraflarda da belliydi. Fotoğrafa renk oynaması yaptığımda gerçekten orda ikinci bir çizgi var gibiydi. Emin olmak için birkaç gün bekleyip öyle kan vereyim dedim. sonradan regl oldum ve testler tamamen tek çizgiye döndü. Reglm de pıhtılı şekilde geldi. Keşke kan verseydim sizce kimyasal gebelik miydi?

IMG_0113.jpeg
IMG_0118.jpeg
IMG_0119.jpeg

Muhtemelen kimyasal gebelik olmuştur. Kan verseniz de birşey değişmeyecekti belki heves edip hayal kırıklığı yaşayacaktınız. Ben vermiştim 36 çıkmıştı sağlık ocağı hamilesiniz dedi ama bana çok düşük gelmişti hiç heveslenmedim 3 gün sonra regl olmuştum. Doktora bile gitmedim 2 ay sonra hamile kaldım o zaman gittiğimde söyledim evet kimyasal olmuş hemen hemen her kadın yaşıyor bunu adetim gecikti diyor fark etmiyor bile demişti

Muhtemelen kimyasal gebelik olmuştur. Kan verseniz de birşey değişmeyecekti belki heves edip hayal kırıklığı yaşayacaktınız. Ben vermiştim 36 çıkmıştı sağlık ocağı hamilesiniz dedi ama bana çok düşük gelmişti hiç heveslenmedim 3 gün sonra regl olmuştum. Doktora bile gitmedim 2 ay sonra hamile kaldım o zaman gittiğimde söyledim evet kimyasal olmuş hemen hemen her kadın yaşıyor bunu adetim gecikti diyor fark etmiyor bile demişti
birkaç aydır deniyorduk acaba bizim olmuyor mu derken bçyle bir şey yaşadım. evet kimyasaldı sanırım ama en azından demek ki hamile kalabiliyormuşum siye de sevinmeye başladım çünkü aylardır en ufak çizgi bile olmazdı ilk kez oldu. o adetimin üstüne bu ay da adet oldum. umarım hayırlısıyla diğer ay hamile kalabilirim

X