Gunesenes Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2018 387 96 48 36 7 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Spring05 #41 slnbyrk .!.: Adet olmadım , idrar testinde daha koyu çıktı sanırım var ama pazartesi gününü beklicem kan sonucu ile belli olur Genişletmek için tıkla... Çok şükür hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
slnbyrk .!.: Adet olmadım , idrar testinde daha koyu çıktı sanırım var ama pazartesi gününü beklicem kan sonucu ile belli olur Genişletmek için tıkla... Çok şükür hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
slnbyrk Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Nisan 2019 22 13 8 7 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Spring05 #42 Gunesenes .!.: Çok şükür hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... Bugün pembemsi akıntı geldi ve hala adet ağrısı gibi ağrım var kan sonucu da henüz çıkmadı merakla bekliyorum ama ümidim kalmadı akıntıdan sonra
Gunesenes .!.: Çok şükür hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... Bugün pembemsi akıntı geldi ve hala adet ağrısı gibi ağrım var kan sonucu da henüz çıkmadı merakla bekliyorum ama ümidim kalmadı akıntıdan sonra
Gunesenes Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2018 387 96 48 36 8 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Spring05 #43 slnbyrk .!.: Bugün pembemsi akıntı geldi ve hala adet ağrısı gibi ağrım var kan sonucu da henüz çıkmadı merakla bekliyorum ama ümidim kalmadı akıntıdan sonra Genişletmek için tıkla... Umudunu kaybetme canım hamilesin inşallah bende regl oldumhayırlısı buymuş
slnbyrk .!.: Bugün pembemsi akıntı geldi ve hala adet ağrısı gibi ağrım var kan sonucu da henüz çıkmadı merakla bekliyorum ama ümidim kalmadı akıntıdan sonra Genişletmek için tıkla... Umudunu kaybetme canım hamilesin inşallah bende regl oldumhayırlısı buymuş
Gunesenes Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2018 387 96 48 36 8 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Spring05 #44 Gunesenes .!.: Umudunu kaybetme canım hamilesin inşallah bende regl oldumhayırlısı buymuş Genişletmek için tıkla... Akıntı olması hamilelik belirtisi olabilir canını sıkma dinlen bol bol
Gunesenes .!.: Umudunu kaybetme canım hamilesin inşallah bende regl oldumhayırlısı buymuş Genişletmek için tıkla... Akıntı olması hamilelik belirtisi olabilir canını sıkma dinlen bol bol
slnbyrk Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Nisan 2019 22 13 8 8 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Spring05 #45 Gunesenes .!.: Akıntı olması hamilelik belirtisi olabilir canını sıkma dinlen bol bol Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi sende mi adet oldun , ben bugün çöktüm resmen çok çok üzgünüm sanki çocuğum olmayacak hissi var
Gunesenes .!.: Akıntı olması hamilelik belirtisi olabilir canını sıkma dinlen bol bol Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi sende mi adet oldun , ben bugün çöktüm resmen çok çok üzgünüm sanki çocuğum olmayacak hissi var
Gunesenes Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2018 387 96 48 36 20 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Spring05 #46 slnbyrk .!.: Gerçekten mi sende mi adet oldun , ben bugün çöktüm resmen çok çok üzgünüm sanki çocuğum olmayacak hissi var Genişletmek için tıkla... Evet malesef artık bu ay bakalım hayırlısı sende durumlar canım inşallah hamilesindir
slnbyrk .!.: Gerçekten mi sende mi adet oldun , ben bugün çöktüm resmen çok çok üzgünüm sanki çocuğum olmayacak hissi var Genişletmek için tıkla... Evet malesef artık bu ay bakalım hayırlısı sende durumlar canım inşallah hamilesindir