İnşallah canım benim umarım güzel haberleri paylaşırızCanım benim hayırlı uğurlu olsun evin inşallah bebişinle mutlu yuvanız olur.sabır canım sabır rabbim neylerse güzel eyler.ben ateş takibide yapıyorum yumurtlamadan sonra ateşim yükseldi ve hep öyle seyrediyor rabbimden hayırlısını diliyorum beklemedeyiz güzelim
İnşallah canım benim umarım güzel haberleri paylaşırızevet ateş takibini bende duydum yapmadım ama az kaldı zaten bat'a sağlıkla gelsin de biraz daha sabredebiliriz
Amininşallah canım rabbim isteyen herkese evlatlarını kucağına almayı nasip etsin
5. Günde çıkmaz, rahime yerleşmesi 6-10 gün arası sürüyor zaten, sonra hormonun idrarına geçmesi +3-4 gün...14 günü bile beklemek çok zor şuan, bugün 5 gün olmuştu bu sabah bile test yaptım. Gerçekten insan ulaşamadığı şeyleri daha çok istiyor ve olmadığında da çok yıpranıyor. Umarım gerek kalmaz ama eğer olmazsa dediğiniz gibi yapalım
Umarım sizde en yakın zamanda kavuşursunuz5. Günde çıkmaz, rahime yerleşmesi 6-10 gün arası sürüyor zaten, sonra hormonun idrarına geçmesi +3-4 gün...
O regline 6-7 gün kala çıkanlar falan erken yumurtlama ile hamile kalanlar oluyor,
Ben de bu ay ümitli idim, bugün regl günüm ama olmadım, sabah test yaptım negatif çıktı maalesef yine...(3 yıldır her ay yapıyorum genelde)
Regl olmayı bekliyorum, olunca tüp bebek işlemlerine başlayacağım..
Ayrica bence hsg nide çektirmeni tavsiye ederim,senin de eşinin de yaptirabildiğiniz bütün test ve tahlileri yaptirmanizi tavsiye ederim. Allah tüm isteyen kullarına nasip etsin inşallah,
Canım var mı gelişme sende?blirti falan var mı?merak ettim tarihlerimiz aynı seninle
Eveet hamileyimCanım var mı gelişme sende?blirti falan var mı?merak ettim tarihlerimiz aynı seninle
Çok şükür canım benim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.nasıl öğrendin canım erken değil mi?Eveet hamileyim
Sagol canim benim isteyen herkes'e Allah nasip etsinÇok şükür canım benim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.nasıl öğrendin canım erken değil mi?
Çok şükür canım benim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin adınaSagol canim benim isteyen herkes'e Allah nasip etsinbenim son adet tarihim 10.08 di erken yumurtlamistim 19.08 de, 29.08 de esim bira icecekti sende iccek misin dedi dur bi bakiyim dedim. Gittim test yaptim aksam ysni bi de ilk idrarlada degil golge cikti kaset testte, sonra erken gebelik yaptim onda silikte olsa iki cizgi cikti 29 agustos gece 00 de kan verdim beta 34 du bugun oglen verdim 156 olmus cok sukur
Sagol canim benim isteyen herkes'e Allah nasip etsinbenim son adet tarihim 10.08 di erken yumurtlamistim 19.08 de, 29.08 de esim bira icecekti sende iccek misin dedi dur bi bakiyim dedim. Gittim test yaptim aksam ysni bi de ilk idrarlada degil golge cikti kaset testte, sonra erken gebelik yaptim onda silikte olsa iki cizgi cikti 29 agustos gece 00 de kan verdim beta 34 du bugun oglen verdim 156 olmus cok sukur
Sagol canim benim insallah darisi tum isteyenlerin basinaÇok şükür canım benim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin adına
Evet evet bekle daha rahat oluyo insan sanirim oyleBenimde 09.08 bat tarihim yumurtlama günümde 21.08 oldu beklemedeyim hala
Canım benimEvet evet bekle daha rahat oluyo insan sanirim oyleerken ogrenincede daha saglikli beslenmeye basladim her gun yuruyus yapiyorum tek faydasi o oldu belirtiler bende soyle olmustu karnimda kasilma gibi adet olcakmisim gibi agri, utu yaparken tansiyonum dustu sandim oturdum ellerim titriyodu fenalik gelmisti. Ogrendikten sonraki gun sag bacaga kramp ve sonra yine yumurtalik kisminda adet olcakmisim gibi agri olmustu
Aslinda 21 agustos ise yumurtlaman silikte olsa cikabilir benim 10. Gun erken gebelikte silik cikmisti. Ama elinde yoksa hic ugrasma biraz daha sabretCanım benimteşekkür ederim cevap verdiğin için bende de baş dönmesi ateş basması bel ağrısı özellikle bel ağrısı çok şiddetli buda regl olacağım zaman ki gibi bir şikayet işte dayanamayıp erken gebelik testi yapasım var
Evet evet bekle daha rahat oluyo insan sanirim oyleerken ogrenincede daha saglikli beslenmeye basladim her gun yuruyus yapiyorum tek faydasi o oldu belirtiler bende soyle olmustu karnimda kasilma gibi adet olcakmisim gibi agri, utu yaparken tansiyonum dustu sandim oturdum ellerim titriyodu fenalik gelmisti. Ogrendikten sonraki gun sag bacaga kramp ve sonra yine yumurtalik kisminda adet olcakmisim gibi agri olmustu
Evet evet adet olacakmis gibi karninizda agri oluyor kasiklarinizda, eger silik ciktiysa vardirAdet ağrınız oluyor muydu normalde. Benim de bat 3un de ve adet olacakmış hissi var sürekli. Test yaptım silik çıktı.
Hayırlı olsun canım hamilesin değil mi?Adet ağrınız oluyor muydu normalde. Benim de bat 3un de ve adet olacakmış hissi var sürekli. Test yaptım silik çıktı.
Hayırlı olsun canım hamilesin değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?