- 28 Ekim 2022
- 6.764
- 17.246
- 178
- 28
- Konu Sahibi hanzade221415
Haziranda .Masallah subanallah sağlıkla kucağına al ınsallah
Doğumum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haziranda .Masallah subanallah sağlıkla kucağına al ınsallah
HamilesinizMerhaba lar benımde bugun trasferımın 10
. Gunu ve ıkı ayrı yaptıgım test sonuçları kimyasal olsa böyle ılerlemez degılmı 6. Günden ıtıbaren yapıyorum
Yeniden tekrarladinizmi ben çizgi goruyorumArkadaşlar transferimin 7.gündeyim öğlen erken gebelık testi aldım yaptım tek çizgi çok ağladım çok üzüldüm ümidim gitti. 1saat sonra dışarı çıktım evden çıkarken de baktım tek çizgiydi bi kaç saat sonra döndüğümde hayali bi çizgi belirmiş yanında. Böyle bısey yasayıp sonunda pozitif gören varmı
Canım hıc uzulme sıkma kendını ben cızgı görüyorum benımde 6. Gun böyle cıktı gıderek koyulastı sabah ıdrarıyla yap testını vardır ınsallahArkadaşlar transferimin 7.gündeyim öğlen erken gebelık testi aldım yaptım tek çizgi çok ağladım çok üzüldüm ümidim gitti. 1saat sonra dışarı çıktım evden çıkarken de baktım tek çizgiydi bi kaç saat sonra döndüğümde hayali bi çizgi belirmiş yanında. Böyle bısey yasayıp sonunda pozitif gören varmı
İnşallah kurban olduğum rabbım ısteyen dileyen herkese nasıp etsın ıcınde de bızeHamilesiniz
ohhhh masallah masallahHaziranda .
Doğumum
Canım sen kan testını kaçıncı gun yaptırdın ve kac cıktı sonucun soylermısın bende bugun yaptırıcam ınsallahHaziranda .
Doğumum
Canım sen kan testını kaçıncı gun yaptırdın ve kac cıktı sonucun soylermısın bende bugun yaptırıcam ınsallah
Yaniii transferinin kaçıncı gunuydu canım test verdıgın gun22 eylül cuma günü idi. Kan testi verdiğim tarih
625 değerde çıkmıştı.
Ha benim ki normal yolla oldu bebek .Yaniii transferinin kaçıncı gunuydu canım test verdıgın gun
Ohhh nw guzel masallah ben tup bebek sanıyordumHa benim ki normal yolla oldu bebek .
Benim testimede bakarmisiniz erken pridector early testi yaptım adete 2 gün kalaYani çok hafif bi silik çizgi gördüm.
Ama umarım kuruma değildir.
Allah gönlüne göre versin inşallah
Merhaba benim teste bakarmisiniz erken adete 3 gün kala yaptım.hayalat çizgiyi goruyormusunuz sizdeCanım hıc uzulme sıkma kendını ben cızgı görüyorum benımde 6. Gun böyle cıktı gıderek koyulastı sabah ıdrarıyla yap testını vardır ınsallah
Hayalet degıl masallah net gozukuyo cızgın hergun yap koylasmasına bak hayırlı olsunMerhaba benim teste bakarmisiniz erken adete 3 gün kala yaptım.hayalat çizgiyi goruyormusunuz sizde
Çok Teşekkür ederimHayalet degıl masallah net gozukuyo cızgın hergun yap koylasmasına bak hayırlı olsun