• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi tüp bebek

Arkadaşlar transferimin 7.gündeyim öğlen erken gebelık testi aldım yaptım tek çizgi çok ağladım çok üzüldüm ümidim gitti. 1saat sonra dışarı çıktım evden çıkarken de baktım tek çizgiydi bi kaç saat sonra döndüğümde hayali bi çizgi belirmiş yanında. Böyle bısey yasayıp sonunda pozitif gören varmı 😔😔😔😔😭😭😭
Yeniden tekrarladinizmi ben çizgi goruyorum

Arkadaşlar transferimin 7.gündeyim öğlen erken gebelık testi aldım yaptım tek çizgi çok ağladım çok üzüldüm ümidim gitti. 1saat sonra dışarı çıktım evden çıkarken de baktım tek çizgiydi bi kaç saat sonra döndüğümde hayali bi çizgi belirmiş yanında. Böyle bısey yasayıp sonunda pozitif gören varmı 😔😔😔😔😭😭😭
Canım hıc uzulme sıkma kendını ben cızgı görüyorum benımde 6. Gun böyle cıktı gıderek koyulastı sabah ıdrarıyla yap testını vardır ınsallah

Yani çok hafif bi silik çizgi gördüm.
Ama umarım kuruma değildir.
Allah gönlüne göre versin inşallah
Benim testimede bakarmisiniz erken pridector early testi yaptım adete 2 gün kala

Eklentiler

• IMG_20231215_000504.jpg
    IMG_20231215_000504.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 72
Canım hıc uzulme sıkma kendını ben cızgı görüyorum benımde 6. Gun böyle cıktı gıderek koyulastı sabah ıdrarıyla yap testını vardır ınsallah
Merhaba benim teste bakarmisiniz erken adete 3 gün kala yaptım.hayalat çizgiyi goruyormusunuz sizde

Eklentiler

• IMG_20231215_000504.jpg
    IMG_20231215_000504.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 51
Back