• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Gebelik Testi Sonucu 🤔

Kaskade

:anneadayı
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2022
1.923
5.171
78
33
Merhaba
Adetime 5 gün kaldı , bebek istediğim için belirtilerini takip ediyordum dün birkaç damla pembemsi lekelenmelerim oldu.erken gebelik testi yaptım bana göre çok çok silik halde çizgi var gibi duruyor emin olamıyorum🫣

Eklentiler

• 9F05B7D8-B39A-44BD-82CE-248DF690BFC9.jpeg
    9F05B7D8-B39A-44BD-82CE-248DF690BFC9.jpeg
    59,7 KB · Görüntüleme: 337
Merhaba
Adetime 5 gün kaldı , bebek istediğim için belirtilerini takip ediyordum dün birkaç damla pembemsi lekelenmelerim oldu.erken gebelik testi yaptım bana göre çok çok silik halde çizgi var gibi duruyor emin olamıyorum🫣
Evet var gibi sanki 🤗 iki üç gün sonra başka bir marka ile tekrar denemenizi tavsiye ederim

Merhaba
Bence var gibi. Eğer hemen 5 dakika içinde çıktıysa.. iki gün sonra tekrar yapın ben bu testi hiç sıfır çizgi ile iki gün sonra yaptigimda bildiğin kıpkırmızı çizgi görmüştüm

Tekrar test aldım 2 sonra tekrar deneyeceğim

Netlik kazanması için biraz beklemek istedim . Testi bugün uygulayacağım .

Kızlar peki sizde gaz sancısı ve gereğinden fazla gaz çıkartma durumu oluyor muydu . Karın bölgem davul gibi şiş şiş geziniyorum

Kızlar peki sizde gaz sancısı ve gereğinden fazla gaz çıkartma durumu oluyor muydu . Karın bölgem davul gibi şiş şiş geziniyorum
Ben yaşadın testde böyle çift gördüm sonra regl oldum bu testlere güvenmeyin eminseniz direk kan verin bence umarım hamilesinizdir 🙏🏻

10 gün var adetime ve gaz bombası karnım resmen. Kasık ağrısı veya bel ağrısı var mı peki sizde?
Ay bu bende de var kasıklarıma ara ara iğne batıyor ve belimde sancı var benim reglime 7 gün kaldı. Birde 2 gün önce yumurta akı gibi akıntıyla kahverengi lekelenme oldu inşallah hamileyimdir ve isteyen herkes öyledir Rabbım nasip etsin. Başka ne gibi belirtileriniz var

Ay bu bende de var kasıklarıma ara ara iğne batıyor ve belimde sancı var benim reglime 7 gün kaldı. Birde 2 gün önce yumurta akı gibi akıntıyla kahverengi lekelenme oldu inşallah hamileyimdir ve isteyen herkes öyledir Rabbım nasip etsin. Başka ne gibi belirtileriniz var
Benim adetime 11 gün kala yumurtlamadan bikaç gün sonra duygu değişimleri, kasıklarımda uyutmayan ağrı, iştahsızlık, midem kazınıo yesem bile ve midem bulanıo sadece muz istiodu canım ama tabi zorla yedim şuan gazım var, kasık ağrım var şiddetli olmayan regl öncesi gibi ve göğüslerm dolgunlaştı bide sürekli açım yesem bile 😆 adetime şimdi 9, 10 gün filan var tam gününe kadar beklicem kan vericem çok heveslenmiyorum çünkü bunca belirti olsa da negatif çıkanlar var. Belli olmuyor.

Benim adetime 11 gün kala yumurtlamadan bikaç gün sonra duygu değişimleri, kasıklarımda uyutmayan ağrı, iştahsızlık, midem kazınıo yesem bile ve midem bulanıo sadece muz istiodu canım ama tabi zorla yedim şuan gazım var, kasık ağrım var şiddetli olmayan regl öncesi gibi ve göğüslerm dolgunlaştı bide sürekli açım yesem bile 😆 adetime şimdi 9, 10 gün filan var tam gününe kadar beklicem kan vericem çok heveslenmiyorum çünkü bunca belirti olsa da negatif çıkanlar var. Belli olmuyor.
Bir de aşırı terlemem var fenalık geliyor bir anda ter boşalıyor. Şuan da yattığımda sıcak basıo fenalık geldiği için uyuyamıyorum bir yandan kasık ağrım. 🙄ama şikayetim yok bekliyorum sabırla. Umarım klomenden dolayı kist olmamıştır. Çok erken belirtiler geçiriorum…

Testim tıpkı sizin ki gibi ve belirtilerim aşırı derece de gaz 😂 ve adet sancısı gibi çok hafif sancılar umarım Bebişimiz bizimledir sabah tektatbyapıcam
CCAEBCE3-EFFE-462A-A63D-E160289134C5.jpeg

Eklentiler

• 032C83EF-B373-4332-9036-B28BE47DE5E8.jpeg
    032C83EF-B373-4332-9036-B28BE47DE5E8.jpeg
    121,5 KB · Görüntüleme: 85
Testim tıpkı sizin ki gibi ve belirtilerim aşırı derece de gaz 😂 ve adet sancısı gibi çok hafif sancılar umarım Bebişimiz bizimledir sabah tektatbyapıcam Eki Görüntüle 3170688
Bende ayni durumdayim 5 gun var reglime 2 gun once sabah acele test yaptim baktim ikinci cikmadi. Dolabin uzerinde duruyordu. Dun aksamda lekelenme olunca suphelendim. Gittim teste baktım 2 cizgi silikte olsa var. Yine test yaptim aksam koyulasti. Tutunmaya calisiyor bebeğim 🙏🙏 allah saglikli evlatlar nasip etsin hepimize

Testiniz pozitif. Beta HCG değerleriniz henüz yeterince yükselmediği için testiniz silik çıkacak. Kullandığınız test piyasadaki en güvenilir test şuanda. Kan verdiğinizde zaten sonucunuz pozitif çıkacaktır. Tebrikler : )

Back