• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Gebelik Testi Sonucu 🤔

Testiniz pozitif. Beta HCG değerleriniz henüz yeterince yükselmediği için testiniz silik çıkacak. Kullandığınız test piyasadaki en güvenilir test şuanda. Kan verdiğinizde zaten sonucunuz pozitif çıkacaktır. Tebrikler : )
kist bile daha fazla cizgi cikariyor o guvenilir dediginiz testte koyulasmadigi surece ciddiye alinmamali silik çizgiler

kist bile daha fazla cizgi cikariyor o guvenilir dediginiz testte koyulasmadigi surece ciddiye alinmamali silik çizgiler
Testin prospektüsünü okudunuz mu? Silik bile olsa, 2. çizgi erken gebeliği teşhis eder. Fakat en doğrusu tabi ki kan testidir. Kistler Beta HCG hormonu salgılamaz, daha önce de yazdım size.

Testin prospektüsünü okudunuz mu? Silik bile olsa, 2. çizgi erken gebeliği teşhis eder. Fakat en doğrusu tabi ki kan testidir. Kistler Beta HCG hormonu salgılamaz, daha önce de yazdım size.
yavrum iste iddialasma benle doktor gibi tavsiye vermeyin burda silik cizgi duzenli olarak koyulasmadigi surece asla ciddiye alinmamali insanlara umut yuklemeyin su sitede

Üslubunuz çok hoş. Ben doktor değilim fakat anneyim öncelikle. Yani takdir edersiniz ki bu yolculukta birçok kez de gebelik testi kullanmış biriyim tabi ki. Bu kısım kişisel deneyimim bir tüketici olarak. Farklı farklı markaların hormon hassasiyet derecelerine, çalışma prensiplerine ve tüketici güvenilirlik oranlarına da hakim olduğuma emin olabilirsiniz çünkü doktora tezimdi bu konu. Bu kısım da akademik tarafı konunun benim açımdan. Bir anne adayına gereksiz ümit vermek gibi bir amacım veya gayem olması mümkün mü sizce? Neden yapayım yani bunu? Amacım ne olabilir? Açıklamalarımda her zaman naçizane aydınlatmaya çalıyorum ve paylaşılan görselle ilgili yorumumu ve gözlememi açıklıyorum. Bu da en büyük hakkım. O nedenle lütfen insanları burada agresif tutumunuzla germeyin. Buradaki hiçbir kadının gerginliğe ihtiyacı yok çünkü. Tam tersine, bilgi paylaşmaya, yorum almaya ve dertleşmeye geliyor çoğumuz. İyi günler. F Fatmahuma

Merhaba, 5 aylık evliyim, son adet tarihim 21 kasım-25 kasım arası. 4-6-10 Aralık tarihlerinde korunmasız ilişkimiz oldu. Çok sık idrara çıkıyorum ve halsizlik ile uyku hali var. 11 aralıkta hem kan hem idrar testi yaptım. İdrar negatif, BETA HGC DE 1,20 gözüktü. Benim daha önceki bthgc değerlerim hep 0,50-0,70 arası oluyor. Emin olamıyorum. Geç döllenme olabilir mi, testleri ne sıklıkla tekrarlamak doğru 😔

Back