Erken Gebelik Testi (Silikten Belirgin Çizgiye Geçiş) ve 1400 Beta HCG Değeri? KIZLARR

Ama iliskininde onemi yokmu kesede gozukmedi
Yok hayır, adetin ilk günü yumurtalar üretildiği için gebeliğin başlangıcı o gün sayılır. 5'inde tam 5 haftalık oluyormuşsunuz erkenmiş kese için vs ben 5. Haftanın sonunda minnacık görmüştüm erken gitseydim göremezdim

5 aralikta gozukmemisti ama nezaman gitsem gozukur ultrasonda acaba 23 une randevu aldimda bir tik daha erken gitsem gozukurmuki birde beta 978 cikmisti iyimi sizce yuksek dediler hep bana

5 aralikta gozukmemisti ama nezaman gitsem gozukur ultrasonda acaba 23 une randevu aldimda bir tik daha erken gitsem gozukurmuki birde beta 978 cikmisti iyimi sizce yuksek dediler hep bana
İyi bence değeriniz, 2 günde 1 kan istedi mi doktorunuz? Bence 10'u gibi giderseniz de görünür ya

İyi bence değeriniz, 2 günde 1 kan istedi mi doktorunuz? Bence 10'u gibi giderseniz de görünür ya
Benim yasadim yerin hastanesi cok kotu doktorlari kötü ilgi 0 umursamiyorlar pek daha yenice duzgun bir doktor bulduk oda anca 23 une randevu alabildim ben gittimde doktor hic bisi demedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi hatta sonuc kacta cikar dedimde azarlamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…