Erken Gebelik Testi (Silikten Belirgin Çizgiye Geçiş) ve 1400 Beta HCG Değeri? KIZLARR

burdarose

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
9
1
28
Kızlar selamm, 2 hafta önce silik çizgi çıkmıştı erken gebelik testim. Ertesi gün bir test daha yapınca, 2. çizgi çıkmamıştı.

Şimdiyse, reglim 1-2 gün gecikince ve bazı belirtiler görünce bugün tekrar test yaptım ve 2. çizgi tam çıktı. Hastaneye acile gidip test verdim ve şimdi sonuç çıktı. 1409 beta hcg değeri var, bu ne demek oluyor?

Çok beklenen bir durum değil ama tahminim doğruysa gebelik (eğer doğruysa test) yaklaşık 23 günlük civarında olabilir.

Yorumlarınız benim için çok değerlii

Bir önceki regl tarihinin başlangıcına göre hesaplanıyor. Yani 4 haftalık falan olmalı tahmini. 2 hafta önce yaptığında döllenme yeni olmuş olmalı. Yani test yanlış çıkmış olabilir. Ama şuan verdiğiniz kan testi ila hamilesiniz

Adet bitişi 31 Ekim gibiydi, bu beta değeri düzgün mü, hamileliğe mi yoruluyor, heyecandan aklım şaştı :)
Bitişi çok önemli değil adetin ilk günü baz alınır hamilelikte, değeriniz gayet iyi 🫶🏿 normalde 2 günde 1 artışı takip edin derim ama sizin değeriniz gayet yüksek, isterseniz bi kere daha verin artış iyiyse 5.haftanın ortaları gibi giderseniz keseyi de görürsünüz daha takip yapmanıza gerek kalmaz inşallah

1400 betayla idrar testinde çıkmadı mı nasıl olur
Bugün yaptığım testte tam çizgi çıktı, ondan sonra direkt kan testine gittim
Bitişi çok önemli değil adetin ilk günü baz alınır hamilelikte, değeriniz gayet iyi 🫶🏿 normalde 2 günde 1 artışı takip edin derim ama sizin değeriniz gayet yüksek, isterseniz bi kere daha verin artış iyiyse 5.haftanın ortaları gibi giderseniz keseyi de görürsünüz daha takip yapmanıza gerek kalmaz inşallah
Çok çok teşekkür ederim🥰🥰

Kızlar selamm, 2 hafta önce silik çizgi çıkmıştı erken gebelik testim. Ertesi gün bir test daha yapınca, 2. çizgi çıkmamıştı.

Şimdiyse, reglim 1-2 gün gecikince ve bazı belirtiler görünce bugün tekrar test yaptım ve 2. çizgi tam çıktı. Hastaneye acile gidip test verdim ve şimdi sonuç çıktı. 1409 beta hcg değeri var, bu ne demek oluyor?

Çok beklenen bir durum değil ama tahminim doğruysa gebelik (eğer doğruysa test) yaklaşık 23 günlük civarında olabilir.

Benimde regl 2 gün gecikince kan verdim 1799 çıktı . Doktor keseyi göremedi . 48 saatte 2 katı çıkması gerekiyormuş . Ben cuma günü gitmiştim . Bugünde kan verdim 3300 çıktı neredeyse iki kato bakalım yarında ulstaronla bakacak inşallah gözükür . Hemen gözükmeyebilir kese sakın panik yapma diye dedim . Değerin gayet normal

Canım testin duruyorsa görselini yükleyebilir misin

İlk silik çıkan testin
İlk bu konuyu açmıştım, oraya yükledimm görseli. Link bırakıyorum🥲

X