- 25 Mayıs 2023
- 61
- 34
- 36
-
- Konu Sahibi zeynebikra
Merhaba hanımlar beklenen adete 3 4 gün kala kan verdim negatif çıktı şu an adetim 3 gün gecikti (hayatım boyunca hamilelik dışında 1 gün bile gecikmez hep erken erken olurum) dün erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi var bugün kaset test daha belirgin çıktı hemen gidip kan verdim sonucu yarın çıkacakmış sizce hamilemiyim adetim gecikmesine rağmen silik çıktı birde olsaydı önceki kan testinde çıkmazmıydı kafam çok karışık yorumlarınızı bekliyorum (üstteki kaset test)
Kaset bile silik gösterdiyse gebelik vardır. Geç döllenme olmuş olabilir.Merhaba hanımlar beklenen adete 3 4 gün kala kan verdim negatif çıktı şu an adetim 3 gün gecikti (hayatım boyunca hamilelik dışında 1 gün bile gecikmez hep erken erken olurum) dün erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi var bugün kaset test daha belirgin çıktı hemen gidip kan verdim sonucu yarın çıkacakmış sizce hamilemiyim adetim gecikmesine rağmen silik çıktı birde olsaydı önceki kan testinde çıkmazmıydı kafam çok karışık yorumlarınızı bekliyorum (üstteki kaset test)
Her an adet olacakmış gibi sancım var ama daha diğer hamileliklerimde de böyle olmuştuKaset bile silik gösterdiyse gebelik vardır. Geç döllenme olmuş olabilir.
Eki Görüntüle 3301030
Her an adet olacakmış gibi sancım var ama daha diğer hamileliklerimde de böyle olmuştu
Eki Görüntüle 3301030
Her an adet olacakmış gibi sancım var ama daha diğer hamileliklerimde de böyle olmuştu verin bence
Gebelik var canım , ikisi de pozitifEki Görüntüle 3301030
Her an adet olacakmış gibi sancım var ama daha diğer hamileliklerimde de böyle olmuştu
Evet canım ikisinde pozitif görünüyor. Hemen kan verBenim gebelik testlerimde de silik çizgi görünüyor 2 Yıldır istiyorum sizce gebelik var mı adet olmama 2 gün var
Benim gebelik testlerimde de silik çizgi görünüyor 2 Yıldır istiyorum sizce gebelik var mı adet olmama 2 gün var
Resim var mı testlerinBenim gebelik testlerimde de silik çizgi görünüyor 2 Yıldır istiyorum sizce gebelik var mı adet olmama 2 gün var
Resim var mı testlerin
Ağzınız bal yesin balGebelik görüyorum kan verin
Üst test bariz pozitif , diğeri kaset. Kasetler de bazen diğerlerine göre geç görünebiliyor. İnşallah pazartesi güzel haberi alırsınız. Haber verinAğzınız bal yesin balpazartesi vereceğim adet gecikmemi bekleyip
Allah razı olsun inşallah güzel haberler veririm sizlere de dualarınızda bana da yer verin lütfenÜst test bariz pozitif , diğeri kaset. Kasetler de bazen diğerlerine göre geç görünebiliyor. İnşallah pazartesi güzel haberi alırsınız. Haber verin
an itibariyle regl oldum malesefÜst test bariz pozitif , diğeri kaset. Kasetler de bazen diğerlerine göre geç görünebiliyor. İnşallah pazartesi güzel haberi alırsınız. Haber verin
Çok üzüldüm , ama dediğiniz gibi hayırlısı Allahtan. Bende bu hafta birşeyler hissediyordum 5 /6 gün önce testte silik çıktı ama sanırım adet olacağım. Hafif lekelenmem ve ağrım başladı. Bu ay tekrar denemeye devam. Ovülasyon kullanmayı düşünüyorum bu ayan itibariyle regl oldum malesefhayırlısı Allahtan.
Yaa Rabbim gönlüne göre en hayırlısını en güzelini nasip etsin canıman itibariyle regl oldum malesefhayırlısı Allahtan.