Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım teste göre var kanla netlestirİlk yapar yapmaz çıktı çizgi bekledikten sonra da böyle oldu
Kan ver cnm benimde prodoctor çizgi çıkarttı 3 test yaptım ikisinden çıkardı kan verdim negatif çıktı hala regl de olmadım dr a randevu aldım kan garanti
hayırlı olsun hamilesiniz bence. bu test daha kaliteli erken vs diye satılıyor ama normal ucuz olan daha net gösterdi ben de.Kızlar acil bakar mısınız predector erken test adetime 3 gün var hamile miyim
Cok haklısınız. Oğlumu öğrendiğimde test 5 tlydi(5 bucuk sene önce) kaset test daha net göstermişti simdi hep kaliteli hassas test alioz yanıltıyor. Anında cikmisti 2 çizgimdehayırlı olsun hamilesiniz bence. bu test daha kaliteli erken vs diye satılıyor ama normal ucuz olan daha net gösterdi ben de.
Hamilesin tebrikler benimde silikti kan da gebelik ciktiİlk yapar yapmaz çıktı çizgi bekledikten sonra da böyle oldu
Şimdi kan vericem şilikte kaç çıkmıştı kan değerinizHamilesin tebrikler benimde silikti kan da gebelik cikti
Hadi hayırlısı inşallah sonucu bizimle de paylaşır mısınŞimdi kan vericem şilikte kaç çıkmıştı kan değeriniz
169.3 canım senin kaç çıktıŞimdi kan vericem şilikte kaç çıkmıştı kan değeriniz