• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi silik çizgi

Pinkpink1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
103
7
11
29
Artimed erken gebelik testi yaptım pozitif mi

Eklentiler

• 2E919996-2F56-401B-AF66-B809B562609D.jpeg
    2E919996-2F56-401B-AF66-B809B562609D.jpeg
    54,5 KB · Görüntüleme: 299
Artimed erken gebelik testi yaptım pozitif mi
İnşallah hamilesinizdir ancak o markaya asla güvenmiyorum bende de öyle gösteriyordu hamileyim sanıyordum değilmişim bu ay da başka markadan öğrenmiştim gebeliğimi o teste asla güvenmeyin kan verin bence

İnşallah hamilesinizdir ancak o markaya asla güvenmiyorum bende de öyle gösteriyordu hamileyim sanıyordum değilmişim bu ay da başka markadan öğrenmiştim gebeliğimi o teste asla güvenmeyin kan verin b
İnşallah hamilesinizdir ancak o markaya asla güvenmiyorum bende de öyle gösteriyordu hamileyim sanıyordum değilmişim bu ay da başka markadan öğrenmiştim gebeliğimi o teste asla güvenmeyin kan verin bence
İnşallah farklı bir markanın deneyip onda da çıkarsa öyle kan vermeyi düşünüyorum

Siz hangi testle yapmıştınız bu ay bende ondan alayım

Selam kızlar lütfen yardımcı olur musunu adetime 2 3 gün var az önce test yaptım çok silik çizgi çıktı hemen çıktı sizce var mı siz görebiliyor musunuz
IMG_9520.jpeg

Back