Merhaba ben çok yeniyim adetime 5 gün kala erken gebelik yaptım sizce var mı inceler misinizBenim cok daha silikti ama 3 ayimi doldurdum. Bence gebesin bir an önce kan ver. Folik asit kullanmaya baslarsin.
Merhaba bana mı dediniz:)pozitif görünüyor :)
Benimde öyle oldu 12 gün gecikmem var beta 53Arkadaşlar dün hem erken gebelik testi yaptım hemde normal gebelik testi çok silik çizgi çıktı bugün tekrarladım çizgi biraz belirginleşti yarın kan vermeye gitmeyi düşünüyorum ama ister istemez korkuyorum da bu şekilde yaşayıp olumsuz sonuç alan oldu mu ? ;(
Yeni gördum ama bence var.Merhaba ben çok yeniyim adetime 5 gün kala erken gebelik yaptım sizce var mı inceler misiniz
Bu kadar silikmiydiBenim cok daha silikti ama 3 ayimi doldurdum. Bence gebesin bir an önce kan ver. Folik asit kullanmaya baslarsin.
Merhaba benimde dün erken gebelik aldım ilk hiç çizgi çıkmadı ertesi gün eczne bozuk diye giturcektm bı baktım çift çizgi sonra tekrar eczanye gittm soyldim gebesnz dedi sonra tekrardan test aldm yaptm o hemen tek çizgi çıktı hiç anlm vermdmArkadaşlar dün hem erken gebelik testi yaptım hemde normal gebelik testi çok silik çizgi çıktı bugün tekrarladım çizgi biraz belirginleşti yarın kan vermeye gitmeyi düşünüyorum ama ister istemez korkuyorum da bu şekilde yaşayıp olumsuz sonuç alan oldu mu ? ;(
Merhaba! Benimde böyle çıktı ama çok açık renkte kanamam oldu ne oldu sizinkiVar mı sizce? Regle 3 gün varilk idrarla yapmadım