Erken gebelik testi silik çizgi

kahveben

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2022
21
5
Arkadaşlar dün hem erken gebelik testi yaptım hemde normal gebelik testi çok silik çizgi çıktı bugün tekrarladım çizgi biraz belirginleşti yarın kan vermeye gitmeyi düşünüyorum ama ister istemez korkuyorum da bu şekilde yaşayıp olumsuz sonuç alan oldu mu ? ;(

Eklentiler

• 5920F160-203E-481D-82C4-2BEEC64AFC08.jpeg
    42 KB · Görüntüleme: 8.036
  • 519B01C9-B1F6-4944-9D95-EF57FF132BC6.jpeg
    41,4 KB · Görüntüleme: 7.816
Yani ümitlendirmek istemem ama çizgi çıkıp yanılma bayı olucağını sanmıyorum ama en iyisi kan testi tabii hayırlısı hakkınızda

Benim cok daha silikti ama 3 ayimi doldurdum. Bence gebesin bir an önce kan ver. Folik asit kullanmaya baslarsin.
Canım evet kan verdim şükürler olsun gebeyim doktorla görüştüm pozitif dedi folik asit kullanmaya başlamıştım önceden . Cumartesi tekrar değer artışına bakacakmışız hayırlısıyla

Eklentiler

• 90354BEE-C6CA-4C56-B88D-B8A802CD77CA.png
    89,3 KB · Görüntüleme: 8.463
Arkadaşlar selam yarın bat günüm ama biz yumurtlamayi degerlendirmistik.Erken gebelik testim bu şekilde cikti sizce var midir.Rabbim hayırlısıyla herkese sağlıklı sıhhatli bebis nasip etsin

Adetten ne kadar önce yaptınız testi acaba benimde adetime 6 gün var ama yumurtlama olalı 10 gün oldu

Var mı sizce? Regle 3 gün var ilk idrarla yapmadım

Eklentiler

• IMG-20220609-WA0134.jpg
    110,6 KB · Görüntüleme: 15.857
Ya biraz bekleyin bence 2 gün filan bi yandan teste devam edin idrar testide yukseliyosa koyulasacaktır
Cunku benim boyleydi biraz daha silikti adetime 1 gün var kan verdim 3.94 cıktı

Supheli yani hamilemiyim değilmiyim hala anlamadım

Canım evet kan verdim şükürler olsun gebeyim doktorla görüştüm pozitif dedi folik asit kullanmaya başlamıştım önceden . Cumartesi tekrar değer artışına bakacakmışız hayırlısıyla
Adet geciktikden sonra mı kan verdiniz daha önce mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…