Canım evet kan verdim şükürler olsun gebeyim doktorla görüştüm pozitif dedi folik asit kullanmaya başlamıştım önceden . Cumartesi tekrar değer artışına bakacakmışız hayırlısıylaBenim cok daha silikti ama 3 ayimi doldurdum. Bence gebesin bir an önce kan ver. Folik asit kullanmaya baslarsin.
Teşekkür ediyorumVatana millete hayırlı olsun :) Allah yardımcın olsun
Verdim canım doktor pozitif dedi Cumartesi değer artışına bakacağız tekrarYani ümitlendirmek istemem ama çizgi çıkıp yanılma bayı olucağını sanmıyorum ama en iyisi kan testi tabii hayırlısı hakkınızda
Verdim canım doktor pozitif dedi Cumartesi değer artışına bakacağız tekrar
Bende aynı durumdayım yarın hcg artışına bakacağızVerdim canım doktor pozitif dedi Cumartesi değer artışına bakacağız tekrar
bence var benimde böyle silik çıktı hemen kan verin hayırlısı olsun inşallahArkadaşlar selam yarın bat günüm ama biz yumurtlamayi degerlendirmistik.Erken gebelik testim bu şekilde cikti sizce var midir.Rabbim hayırlısıyla herkese sağlıklı sıhhatli bebis nasip etsin
Eki Görüntüle 3078011
Benimde seninki gibi cikti bugun yarin adet olmam lazim cok stresli bi bekleyis ben p.tesini bekleyip birde normal test yapacagim adet olmazsamİnşallah vardır ya vallahi Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah amin
Arkadaşlar dün hem erken gebelik testi yaptım hemde normal gebelik testi çok silik çizgi çıktı bugün tekrarladım çizgi biraz belirginleşti yarın kan vermeye gitmeyi düşünüyorum ama ister istemez korkuyorum da bu şekilde yaşayıp olumsuz sonuç alan oldu mu ?
Adetten ne kadar önce yaptınız testi acaba benimde adetime 6 gün var ama yumurtlama olalı 10 gün olduArkadaşlar dün hem erken gebelik testi yaptım hemde normal gebelik testi çok silik çizgi çıktı bugün tekrarladım çizgi biraz belirginleşti yarın kan vermeye gitmeyi düşünüyorum ama ister istemez korkuyorum da bu şekilde yaşayıp olumsuz sonuç alan oldu mu ? ;(
Ya biraz bekleyin bence 2 gün filan bi yandan teste devam edin idrar testide yukseliyosa koyulasacaktırArkadaşlar dün hem erken gebelik testi yaptım hemde normal gebelik testi çok silik çizgi çıktı bugün tekrarladım çizgi biraz belirginleşti yarın kan vermeye gitmeyi düşünüyorum ama ister istemez korkuyorum da bu şekilde yaşayıp olumsuz sonuç alan oldu mu ? ;(
Adet geciktikden sonra mı kan verdiniz daha önce mı acabaCanım evet kan verdim şükürler olsun gebeyim doktorla görüştüm pozitif dedi folik asit kullanmaya başlamıştım önceden . Cumartesi tekrar değer artışına bakacakmışız hayırlısıyla
Hamilemisiniz acaba?? Benim test de sizinki gibi çıktı daİnşallah vardır ya vallahi Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah amin
Arkadaşlar selam yarın bat günüm ama biz yumurtlamayi degerlendirmistik.Erken gebelik testim bu şekilde cikti sizce var midir.Rabbim hayırlısıyla herkese sağlıklı sıhhatli bebis nasip etsin
Eki Görüntüle 3078011