Canım sonuç belli oldumuYa biraz bekleyin bence 2 gün filan bi yandan teste devam edin idrar testide yukseliyosa koyulasacaktır
Cunku benim boyleydi biraz daha silikti adetime 1 gün var kan verdim 3.94 cıktı
Supheli yani hamilemiyim değilmiyim hala anlamadım
Evet ben ertesi gün tekrar vereim 4.69 olduCanım sonuç belli oldumu
Benimde adetten 4 gün önce 7.9 sonucum ama ovitrelleden kaynaklı olabilirmi sizceEvet ben ertesi gün tekrar vereim 4.69 oldu
Sonra iki gün sonra (yani dün) test verdim 9.84tü..
Yani ikiye katlamıs
Sadecw adetin geciktigi 3. Gün için değer düşükmü bilemedim
Sizin nasıl
Benimde adetten 4 gün önce 7.9 sonucum ama ovitrelleden kaynaklı olabilirmi sizce
Bu değerler için düşük olması değilde ikiye katlamasi önemli diyorlar ama ben o kadar alışık değilim ki güzel habere o yüzden ya kimyasal ya dış gebelik korkusu sardı beniEvet ben ertesi gün tekrar vereim 4.69 oldu
Sonra iki gün sonra (yani dün) test verdim 9.84tü..
Yani ikiye katlamıs
Sadecw adetin geciktigi 3. Gün için değer düşükmü bilemedim
Sizin nasıl
Bence var kan vermelisinArkadaşlar selam yarın bat günüm ama biz yumurtlamayi degerlendirmistik.Erken gebelik testim bu şekilde cikti sizce var midir.Rabbim hayırlısıyla herkese sağlıklı sıhhatli bebis nasip etsin
Eki Görüntüle 3078011
Canim testin pozitif gorunuyor kan verdinmi degerin kac ciktiMerhaba arkadaşlar adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım böyle cıktı bu ay catlatma iğnesi oldum sizce varmı Eki Görüntüle 3086444
Arkadaşlar selam yarın bat günüm ama biz yumurtlamayi degerlendirmistik.Erken gebelik testim bu şekilde cikti sizce var midir.Rabbim hayırlısıyla herkese sağlıklı sıhhatli bebis nasip etsin
Eki Görüntüle 3078011
Benim cok daha silikti ama 3 ayimi doldurdum. Bence gebesin bir an önce kan ver. Folik asit kullanmaya baslarsin.
Benim cok daha silikti ama 3 ayimi doldurdum. Bence gebesin bir an önce kan ver. Folik asit kullanmaya baslarsin.