Erken gebelik testi silik çizgi var mı adetime 3 gün var

fatosunblogu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2021
501
1.117
31
Kızlar adetime 3 gün var . 1 hafta önceden bende akşam bulantıları başladı ve normalde yemeye karşı çok iştahlıyımdır bir şeylerin kokusu hayali beni iğrendirmeye ve daha az yemeye başladım . Gece ve akşam özellikle yemekten sonra bulantılarım oluyor ama kusmuyorum . Nisan 16 sı regl 1. Gün . Ayın 9 unda beta hcg baktırmıştım 0.10 çıktı ve 13 üne kadar bugün dahil 4-5 idrar testim negatif . Ama rüyamda bebek görüyorum sürekli anne olacakmışım gibi bir his var . Bu belirsizlik çok kötü şimdi yine erken gebelik testi yaptım ve sanki rüya görüyorum ilk defa silik bir çizgi görüyor gibiyim sizde görüyor musunuz ilk defa bu ay denedik ilk aydan olmaz diye düşünüyoruz ama çok istiyoruz pcos da var

Eklentiler

• AC6056E4-C49D-4247-97EB-272E06FE4517.jpeg
    AC6056E4-C49D-4247-97EB-272E06FE4517.jpeg
    41,2 KB · Görüntüleme: 2.622
Kızlar adetime 3 gün var . 1 hafta önceden bende akşam bulantıları başladı ve normalde yemeye karşı çok iştahlıyımdır bir şeylerin kokusu hayali beni iğrendirmeye ve daha az yemeye başladım . Gece ve akşam özellikle yemekten sonra bulantılarım oluyor ama kusmuyorum . Nisan 16 sı regl 1. Gün . Ayın 9 unda beta hcg baktırmıştım 0.10 çıktı ve 13 üne kadar bugün dahil 4-5 idrar testim negatif . Ama rüyamda bebek görüyorum sürekli anne olacakmışım gibi bir his var . Bu belirsizlik çok kötü şimdi yine erken gebelik testi yaptım ve sanki rüya görüyorum ilk defa silik bir çizgi görüyor gibiyim sizde görüyor musunuz ilk defa bu ay denedik ilk aydan olmaz diye düşünüyoruz ama çok istiyoruz pcos da var
Hemen cıktıysa vardır bence inşallah bende gebelik istiyorum olmuyor :KK43:

Silik görünüyor canım bence yarın bi kaset testle dene

İsteyen herkese olur inşallah . Şimdi mesela iftarı yaptım önceden olsa doymazdım bile şuan midem bulanmaya başladı . Daha önce böyle akşam bulantısı olan var mı
Bak benimde testm böyle cok hayalet bişe cıktı belirtim hiç yok predictörle yaptım

Eklentiler

• 5CFEF199-AFEE-4F92-987D-20117A6D911F.jpeg
    5CFEF199-AFEE-4F92-987D-20117A6D911F.jpeg
    395,3 KB · Görüntüleme: 2.576
yaa bencede var gibi
tekrar test yarın sabah :KK66:

6,5 gün var be saati saatine oluyorum da :)
Benim düzensiz pcos da var ama bir yumurtalığım çok güzel çalışıyormuş kendi kendine olur dedi doktor . Yaa beklemek de çok zor ama en azından 6 gün olduğu kesin senin 🙏 takip etmen daha kolay ben uygulama kullanıyorum takip etmek için

Benim düzensiz pcos da var ama bir yumurtalığım çok güzel çalışıyormuş kendi kendine olur dedi doktor . Yaa beklemek de çok zor ama en azından 6 gün olduğu kesin senin 🙏 takip etmen daha kolay ben uygulama kullanıyorum takip etmek için
Yumurtlama testide kullanıyorm 15.inde yumurtluyorm hep .bakalım ne olcak artık sıkıldm gerçekten.olmzsa evlat edinirim modundayım

Bu bulantı olayı falan gebeliğin ilerleyen haftalarında 7 8 de falan ortaya çıkıyor o bana biraz sizde psikolojik gibi geldi ama hayali çizgileri de gördüm Allah gönlünüze göre hayırlısını versin
İnanın bilmiyorum olabilir tabii ama değişik bir duygu insanın içine düşüyor öyle videolar falan da gördüm herşey negatif ama hissediyorlar . Bir hafta içinde herşey belli olur bakalım belki yarın sabah gider kan veririm çok merak ettim çünkü

Yumurtlama testide kullanıyorm 15.inde yumurtluyorm hep .bakalım ne olcak artık sıkıldm gerçekten.olmzsa evlat edinirim modundayım
Ah inşallah olur bende çok korkuyorum çabuk ümitsizliğe kapılan bir yapım var Allah hepimize nasip etsin günlerdir bu blogları okuyorum

X