• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Gebelik Testi Silik Çizgi.. Sizce Gebelik Var Mı

cicek852

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2023
62
25
8
27
Adet günüm 3 gün geçti. Bugün akşam test yaptım silik çizgi var gibi ama yok gibi de emin olamadım kızlar sizce var mı ?

Eklentiler

• IMG_2307.jpeg
    IMG_2307.jpeg
    129,2 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_2306.jpeg
    IMG_2306.jpeg
    128,3 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_2305.jpeg
    IMG_2305.jpeg
    122,7 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_2302.jpeg
    IMG_2302.jpeg
    136,2 KB · Görüntüleme: 66
Daha önce duyduğum bir marka değil,ama çıkmış yani bi silik çizgi var 🌸umarım bebeğiniz sizinledir
bende daha önce bu markadan kullanmadım, bulunduğum yer biraz mağduriyet bölgesi olduğu için :) markaya da güvenemedim bilemedim yani adetimde 3 gün geçti gebelik olsa daha belirgin çıkmaz mıydı 2. Çizgi diye düşünmeden edemiyorum

bende daha önce bu markadan kullanmadım, bulunduğum yer biraz mağduriyet bölgesi olduğu için :) markaya da güvenemedim bilemedim yani adetimde 3 gün geçti gebelik olsa daha belirgin çıkmaz mıydı 2. Çizgi diye düşünmeden edemiyorum
Belki geç döllenme olmuş olabilir,yeni yeni yükseliyordur betanız..yani herşey olabilir pozitif düşünmeye çalışın..elinizde bir test var ikinci çizgi az da olsa gözüküyor…buna tutunmaya çalışın pozitif düşünün.Fırsatınız olursa yarın bence başka bir markaya tekrar deneyin derim 💘

Belki geç döllenme olmuş olabilir,yeni yeni yükseliyordur betanız..yani herşey olabilir pozitif düşünmeye çalışın..elinizde bir test var ikinci çizgi az da olsa gözüküyor…buna tutunmaya çalışın pozitif düşünün.Fırsatınız olursa yarın bence başka bir markaya tekrar deneyin derim 💘
Başka marka bulamayabilirim ama bi kaç gün sonra tekrarlarım testi 🙏🏻 hayırlısı olsun inşallah 🍀

Nimo diye bi erken gebelik testi markası. İlk 5-10 dakika içinde çıktı
Benim gebeliğimi bu marka test hafif çizgiyle gösterdi. Onun yerine başka markalarla da yaptım gayet netti ama bu test o kadar iyi değil. Ucuz zaten piyasaya göre. Bence çok hafif bar başka testle deneyin 🌸

Bu testten bende bugün yaptım ama negatif çıktı. Sizinkinde var gayet gözüküyor. Benim adetime 2 gün var . Bence gecikmenizde varmış gidip kan verin iki üç gün daha bekleyin de

Benim gebeliğimi bu marka test hafif çizgiyle gösterdi. Onun yerine başka markalarla da yaptım gayet netti ama bu test o kadar iyi değil. Ucuz zaten piyasaya göre. Bence çok hafif bar başka testle deneyin 🌸
:) şu bulunduğum yerde şaşırmadım zaten böyle dandik testin olmasına 😑 sizinde mi bu şekildeydi peki çizgi ?

Back