Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben görüyorum hayalet şekildeeeAdet günüm 3 gün geçti. Bugün akşam test yaptım silik çizgi var gibi ama yok gibi de emin olamadım kızlar sizce var mı ?
Var gibi ama çok silik 2 gün sonra tekrarla benceAdet günüm 3 gün geçti. Bugün akşam test yaptım silik çizgi var gibi ama yok gibi de emin olamadım kızlar sizce var mı ?
Markası neydi kaç dk da çıktıAdet günüm 3 gün geçti. Bugün akşam test yaptım silik çizgi var gibi ama yok gibi de emin olamadım kızlar sizce var mı ?
Nimo diye bi erken gebelik testi markası. İlk 5-10 dakika içinde çıktıMarkası neydi kaç dk da çıktı
Daha önce duyduğum bir marka değil,ama çıkmış yani bi silik çizgi varNimo diye bi erken gebelik testi markası. İlk 5-10 dakika içinde çıktı
bende daha önce bu markadan kullanmadım, bulunduğum yer biraz mağduriyet bölgesi olduğu için :) markaya da güvenemedim bilemedim yani adetimde 3 gün geçti gebelik olsa daha belirgin çıkmaz mıydı 2. Çizgi diye düşünmeden edemiyorumDaha önce duyduğum bir marka değil,ama çıkmış yani bi silik çizgi varumarım bebeğiniz sizinledir
Belki geç döllenme olmuş olabilir,yeni yeni yükseliyordur betanız..yani herşey olabilir pozitif düşünmeye çalışın..elinizde bir test var ikinci çizgi az da olsa gözüküyor…buna tutunmaya çalışın pozitif düşünün.Fırsatınız olursa yarın bence başka bir markaya tekrar deneyin derimbende daha önce bu markadan kullanmadım, bulunduğum yer biraz mağduriyet bölgesi olduğu için :) markaya da güvenemedim bilemedim yani adetimde 3 gün geçti gebelik olsa daha belirgin çıkmaz mıydı 2. Çizgi diye düşünmeden edemiyorum
Başka marka bulamayabilirim ama bi kaç gün sonra tekrarlarım testiBelki geç döllenme olmuş olabilir,yeni yeni yükseliyordur betanız..yani herşey olabilir pozitif düşünmeye çalışın..elinizde bir test var ikinci çizgi az da olsa gözüküyor…buna tutunmaya çalışın pozitif düşünün.Fırsatınız olursa yarın bence başka bir markaya tekrar deneyin derim![]()
Benim gebeliğimi bu marka test hafif çizgiyle gösterdi. Onun yerine başka markalarla da yaptım gayet netti ama bu test o kadar iyi değil. Ucuz zaten piyasaya göre. Bence çok hafif bar başka testle deneyinNimo diye bi erken gebelik testi markası. İlk 5-10 dakika içinde çıktı
:) şu bulunduğum yerde şaşırmadım zaten böyle dandik testin olmasınaBenim gebeliğimi bu marka test hafif çizgiyle gösterdi. Onun yerine başka markalarla da yaptım gayet netti ama bu test o kadar iyi değil. Ucuz zaten piyasaya göre. Bence çok hafif bar başka testle deneyin![]()
Aslında en garantisi kan vermek. İlk fırsatta gidip vereceğimBu testten bende bugün yaptım ama negatif çıktı. Sizinkinde var gayet gözüküyor. Benim adetime 2 gün var . Bence gecikmenizde varmış gidip kan verin iki üç gün daha bekleyin de
Benim sizinkinden bi tık daha koyuydu ama diğer testlere göre daha hafifti:) şu bulunduğum yerde şaşırmadım zaten böyle dandik testin olmasınasizinde mi bu şekildeydi peki çizgi ?
Anladım bakalım bugün başka marka arayacağım inşallah bulabilirim.Benim sizinkinden bi tık daha koyuydu ama diğer testlere göre daha hafifti