-
- Konu Sahibi loveincats
Benimde böyle ben olduğunu düşünüyorum. Çünkü 4 aydır deniyoruz. Diğer aylarda asla ikinci çizgi oluşmadı bileBende test yaptım çizgi silik çıktı ama sizce var mı bişey
Kan testi negatıfse hamıle degılsındır canımKızlar bende 10 gün kala reglime test yaptım 5 testten 3 tanesi de pozitif gösterdi dün kan verdim betam 0.1 çıktı bugün de test yaptım o da pembe kapaklı olan negatif çıktı ve daha 7 gün var regl tarihime sizce erken diye mi böyle çıktı yoksa hamile değil miyim
Var gibi görünüyor. Kan testi verdiniz mi?Bende test yaptım çizgi silik çıktı ama sizce var mı bişey
Bence bozuk canım tekrarla istersenTestim bozuk olabilirmi ?
DDaha cok erken en azindan adet gunu kan verseydiniz keskeKızlar beta 2.0 çıktıama adetime 8 gün var daha çıkarmı acaba ?
Belli belirsiz var ama yalanci cizgide oluyor sanirim bu testlerde yarin sabah tekrar deneyin istersenizKızlar lütfen bakar mısınız ikinci çizgi var mı bana mı öyle geliyor 2 dakika içinde böyle oldu lütfen yardımcı olur musunuz
Merhaba sizin sonucunuz ne oldu acaba benim testim de bu şekilde çıktıKızlar lütfen bakar mısınız ikinci çizgi var mı bana mı öyle geliyor 2 dakika içinde böyle oldu lütfen yardımcı olur musunuz