Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bı kaç gün sonra tekrarliycam kafaya çok taktım biraz kendimi rahatlatmaya calisiorum :/Kurumuş sanki hemen cıkmamış gibi
Kaç dakikada cıktı Bu?Adete 4 gün var ben dun yaptım negatif çıktı die koydum cekmeceye bugün sabah denk gele gördüm normal test yaptım onda çıkmadı
Hayır oda yok kaset test var ama onda negatif çıktıYumurtlama testin var mı evde canım ?
Merhaba, yumurtlama gununden kaç gün sonra koyu çıkmıştı ovulasyon testinizBen önce yumurtlama testi yapmıstım bata 5 gün kala kopkoyu cıktı şüphelendim cubuk testlerden yaptım aşırı silik cıktı daha sonra senin bu testten yapmıstım silik cıkmıstı yine bu sekilde
Sağ Salim kucağına alırsın inşallah canım bende ptesiyi bekliycem artık yapicak biseyim yok hayırlısı hakkımızdaBen önce yumurtlama testi yapmıstım bata 5 gün kala kopkoyu cıktı şüphelendim cubuk testlerden yaptım aşırı silik cıktı daha sonra senin bu testten yapmıstım silik cıkmıstı yine bu sekilde
Yumurtlamadan sonra 11. Gün kopkoyu cıktı 2. Bi yumurtlama mı diye düşündüm sonra şüphelenip hamilelik testi yaptım ve silik cizgiyi gördüm bata 5 gün vardıMerhaba, yumurtlama gununden kaç gün sonra koyu çıkmıştı ovulasyon testiniz![]()
Sağol canım , Allah sanada nasip etsin inşallahSağ Salim kucağına alırsın inşallah canım bende ptesiyi bekliycem artık yapicak biseyim yok hayırlısı hakkımızda
Kaset test yaptım ışıkta belli olan çizgi çıktı yarın kan vericek bugün alabilirsem erken gebelik almaya çalışıp akşam yapicam inşallah vardirSağol canım , Allah sanada nasip etsin inşallah
Aldın mı testi canımKaset test yaptım ışıkta belli olan çizgi çıktı yarın kan vericek bugün alabilirsem erken gebelik almaya çalışıp akşam yapicam inşallah vardir
Erken gebelik testinde aldım ışıkta zorla gördüğüm çizgi çıkıo en azından adeti bekliycem artık net sonuç yokAldın mı testi canım
VarKızlar sizce hamilelik varmı Eki Görüntüle 2743621