- 31 Ekim 2014
- 2.840
- 2.232
- 248
- Konu Sahibi pozitifhatun
-
teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallahBence bebis var. Hayirli olsun. Darisi bana ve tüm isteyenlere olur insallah :) Ben ilk gebeligim de inanamadim bir cok kez test aldim. Ayni eczacidan alinca sordu. Yani esime sormus niye sürekli test aliyorsun bunlar güvenilir diye. Esim pozitif cikiyor hatali olabilir mi diye tekrarliyoruz testi demis. Eczaci tebrik etmis güvenilir demis :)
Mrb cnm bende adete 6 gün kala yaptım çok az bişi gördüm bide bu sabah 4 gün kala yaptım ikinci çizgi daha net laboquick marka erken gebelik bakalım hayırlısıteşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
hayırlısı canım :)Mrb cnm bende adete 6 gün kala yaptım çok az bişi gördüm bide bu sabah 4 gün kala yaptım ikinci çizgi daha net laboquick marka erken gebelik bakalım hayırlısı
Ayy çok sevindim cnm gözün aydın:) ben daha yaptırmadim ya senin geçti mi bat gununkan tahlili yaptırdım hamileyim :)
yarın günüm aslında ama testte çıkınca kanda da baktırayım dedim ve çıktı darısı başına canımAyy çok sevindim cnm gözün aydın:) ben daha yaptırmadim ya senin geçti mi bat gunun
Benimde yarın cnm benimde evdeki test pozitif ama ben daha baktiramadim kanda HCG kaç çıktı pekiyarın günüm aslında ama testte çıkınca kanda da baktırayım dedim ve çıktı darısı başına canım
200 çıktı. inşallah senin de güzel haberini alırızBenimde yarın cnm benimde evdeki test pozitif ama ben daha baktiramadim kanda HCG kaç çıktı peki
teşekkürler Allah isteyen herkese versinHayirli olsun kizlar.
teşekkürler Allah isteyen herkese versin
Ayy insall200 çıktı. inşallah senin de güzel haberini alırız
Ayy inşallah cnm inşallah bende yarın yaptırmayı düşünüyorum.kac haftalık oluyor seninki ortalama 3-4 falan mi200 çıktı. inşallah senin de güzel haberini alırız
Ovulasyon tarihini biliyo musun cnm seninle aynı olabilir benimde :)teşekkürler Allah isteyen herkese versin
Allah gönlüne göre versin inşallah canımAmin :) ben de istiyorum ama ova gününü kacirdim. Insallah hayirli vakitte gelir veya gelirler (ikiz cok istiyorum her sey nasip tabi )
aynen canım 4 haftalık oluyorAyy insall
Ayy inşallah cnm inşallah bende yarın yaptırmayı düşünüyorum.kac haftalık oluyor seninki ortalama 3-4 falan mi
tam hatırlamıyorum gününüOvulasyon tarihini biliyo musun cnm seninle aynı olabilir benimde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?