How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

erken gebelik testi pozitif

pozitifhatun

....
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
2.840
2.232
248
merhaba kızlar
adetime 5 gün kala tüm hamilelik belirtileri var (daha önce çok kez hamile kaldığım için farkediyorum) diye erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. bu testlerin güvenilirliği nasıl sizce?

Bence bebis var. Hayirli olsun. Darisi bana ve tüm isteyenlere olur insallah :) Ben ilk gebeligim de inanamadim bir cok kez test aldim. Ayni eczacidan alinca sordu. Yani esime sormus niye sürekli test aliyorsun bunlar güvenilir diye. Esim pozitif cikiyor hatali olabilir mi diye tekrarliyoruz testi demis. Eczaci tebrik etmis güvenilir demis :)

Bence bebis var. Hayirli olsun. Darisi bana ve tüm isteyenlere olur insallah :) Ben ilk gebeligim de inanamadim bir cok kez test aldim. Ayni eczacidan alinca sordu. Yani esime sormus niye sürekli test aliyorsun bunlar güvenilir diye. Esim pozitif cikiyor hatali olabilir mi diye tekrarliyoruz testi demis. Eczaci tebrik etmis güvenilir demis :)
teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Ah kızlar ah gecenin bu saatinde yazıyorum yazıyorum ki benim durumuma kimse düşmesin... ben ilişkiden 10 gün sonra ve 12 gün sonra erken gebelik testi yaptım hatta sonuncusu adete 4 gün kalaydı negatifti, bende sigara içtim saçımı açtım boyadım zararlı şeyler yedim adetim 2 gün gecikince normal test aldım baktım iki çizgi başka markalarda aldım yine aynı...ben nerden inandım bu erken zımbırtılara inşallah bebeğim sağlıklı olur Allah’ıma dua ediyorum...gelelim belirtilere sürekli üşüyordum ve göğsüme dokunamıyordum..adet sancısı gibi bir ağrı vardı birde aman kızlar dikkat edin lütfen sonra benim gibi uykusuz geceler geçirir Sevinç’inizi tam yaşayamazsınız :(

gecen cuma kan testı yaptırmıstım hcg 0,29 cıkmıstı ılıskıye gırelı bugun 15 gun oldu moralım cok bozulmustu bu deger artarmı acaba ıdrar testı yapmak ıstemıyorum tekrrdan moral bozuklugu yasamamk ıcın belırtılerımde gectı artık pek bı belırtım yok sadece grıp oldum bogazım yanıyor gozlrım yanıyor .. kullandgm programdakı takvıme gore adetıme 7 gun var dıyor ama ben duzenlı olmadıgım ıcın takvım gunu pek dıkkate alamıyorum 2 ayda bır en erken ortalama oldugum ne yapmalıyım hcg yukselırmıkı

Back