Hayırlı olsun sağlıkla doğsun bebişinizyani evet. ben regle 2 gün kala kaset testte gördüm silik çizgi
Canım bildiğim kadarıyla kan testi kesin sonuç ablam üç hamileliğini de sadece kanda öğrenebiliyordu idrar testi negatif çıkıyordu hepMerhaba. Kaset test yaptım bugun çok çok silik çıktı 2. Çizgi. Umutlandım gittim kan testi yaptırdm negatif maalesef.Adetime daha 5 gün var. Yumurtlamanın 9. Günü. Kanda çıkmama ihtimali var mı? Erken mi gitmişim?
Canım bildiğim kadarıyla kan testi kesin sonuç ablam üç hamileliğini de sadece kanda öğrenebiliyordu idrar testi negatif çıkıyordu hep
Evet canım maalesef5 gün bile olsa kesin midir? Bat a 5 gün var benim canım
Amiin çok teşekkür ederim. ÜzdüEvet canım maalesefRabbim en kısa zamanda bebişinin haberini almayı nasip etsin
Erken gebelik testi değil mi?Amiin çok teşekkür ederim. Üzdüilk defa silik görmüştüm
Yok canım normal kaset testErken gebelik testi değil mi?
Biraz daha sabredebilirsen eğer adet gününü beklemeni öneririm ben bi daha test almıcam diye söz verdim kendimeYok canım normal kaset test
Haklısın canım bekleym bakalım yine deBiraz daha sabredebilirsen eğer adet gününü beklemeni öneririm ben bi daha test almıcam diye söz verdim kendime
Ben de bununla 4 gün önce öğrendim battanPredictor early en iyisi
Merhaba. Ben bat a 5 gun kala elimdeki standart hamilelik testini yaptim ve ikinci cizgi silik de olsa cikti. Ayni gun kan testine baktirdim ve bthcg 114 cikti, yani pozitif. Testin markasi laboquik.Merhaba. Bu ay da batı bekleyemeyeceğim sanırımerken gebelik testi yapmayı düşünüyorum 1 2 gün sonra. Ama bazı markalar yanıltabiliyormuş. Sizin denediğiniz ve memnun kaldığınız hassas ve doğru sonuç veren erken gebelik testi markası var mı?
Bat a 5 gün kala 2 yükselebilir geldi bana canım bence bat ı bekle gelmezse yine test yapTeşekkür ederim. Ben 5 gün varken direk kana baktırdım 2 çıktı maalesef. Bu ay da pas geçiyoruzsağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizinkini ❤
Allahtan ümit kesilmez tabi geç döllenme de olabilir diyorlar. Ve ben bu ay tüm hamilelik belirtilerini geçiriyorum canım 1 damla kan da gelince koştum hemen kan testine ama negatif çıktı. Neyse batı bekleyip tekrar kaset test yapıcam onda pozitif çıkarsa öyle gidicem artık. Kan testinde negatif görmek daha zormuşBat a 5 gün kala 2 yükselebilir geldi bana canım bence bat ı bekle gelmezse yine test yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?