Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi önerir misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba. Kaset test yaptım bugun çok çok silik çıktı 2. Çizgi. Umutlandım gittim kan testi yaptırdm negatif maalesef. Adetime daha 5 gün var. Yumurtlamanın 9. Günü. Kanda çıkmama ihtimali var mı? Erken mi gitmişim?

Canım bildiğim kadarıyla kan testi kesin sonuç ablam üç hamileliğini de sadece kanda öğrenebiliyordu idrar testi negatif çıkıyordu hep

Merhaba. Ben bat a 5 gun kala elimdeki standart hamilelik testini yaptim ve ikinci cizgi silik de olsa cikti. Ayni gun kan testine baktirdim ve bthcg 114 cikti, yani pozitif. Testin markasi laboquik.

Teşekkür ederim. Ben 5 gün varken direk kana baktırdım 2 çıktı maalesef. Bu ay da pas geçiyoruz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizinkini

Bat a 5 gün kala 2 yükselebilir geldi bana canım bence bat ı bekle gelmezse yine test yap
Allahtan ümit kesilmez tabi geç döllenme de olabilir diyorlar. Ve ben bu ay tüm hamilelik belirtilerini geçiriyorum canım 1 damla kan da gelince koştum hemen kan testine ama negatif çıktı. Neyse batı bekleyip tekrar kaset test yapıcam onda pozitif çıkarsa öyle gidicem artık. Kan testinde negatif görmek daha zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…