- 2 Mayıs 2024
- 138
- 19
- 13
- 29
- Konu Sahibi Firdevsfhm
-
yok yok dolmasın gözlerin:) güzel düşünelimAyyy inşallah canım benim inşallah rabbim büyükgözlerim doluyor kötü oluyorum sonra diyorum hamile olsam daha cidii belirtiler olmazmiydi diyorum reglim bir gecikseydi su perşembeye geçiş olsaydı umarım doğru hissediyoruzdur.. ablamda rüyasında görmüş hamileymisim bunu söylediğinde yumurtlamama çok geçmemişti m geçende ben rüyamda test yaptım pozitifti.
Rüyada bile olsa güzel yaay ay ayyhadi hayırlısıyla inşallah inşallah canım
Rüyada bile olsa güzel yaAllah'ım bu duyguyu yaşatsın sanada banada inşallah hayırlısıyla
Düşünüyorum inşallah olur canım bende tam regl günü gelmediği için sana yazmadım o gün yazayım diye. Bide sürekli araştırıyorum kafaya taktımyok yok dolmasın gözlerin:) güzel düşünelim
öyledir tabii canım benim :) güzel olmaz mıRüyada bile olsa güzel yaAllah'ım bu duyguyu yaşatsın sanada banada inşallah hayırlısıyla
Arastirma tatlım bence o insanı o kadar yoruyor kiii...Düşünüyorum inşallah olur canım bende tam regl günü gelmediği için sana yazmadım o gün yazayım diye. Bide sürekli araştırıyorum kafaya taktım
bende bu ilaca baslamadan önce öyle böyle araştırmiyordum ama ben bayag takiyordum yani ilacı kullanmaya başladıktan sonra nette araştırmadım bile yani sebebi ilaca bağlı gibi onun içinde olacakmis hissi içime doğdu araştırma gereği duymadımDüşünüyorum inşallah olur canım bende tam regl günü gelmediği için sana yazmadım o gün yazayım diye. Bide sürekli araştırıyorum kafaya taktım
ve gerçekten bu işte stresin bu kadar önemli olduğunu hiç bilmiyordum benbende bu ilaca baslamadan önce öyle böyle araştırmiyordum ama ben bayag takiyordum yani ilacı kullanmaya başladıktan sonra nette araştırmadım bile yani sebebi ilaca bağlı gibi onun içinde olacakmis hissi içime doğdu araştırma gereği duymadımAma gerçekten yıpratıcı yani ders oldu gibi bana
İnan 4-5 gündür arastiriyorum sanırım yoruldum gerçekten. Diğer aylar böyle olmamıştım bu ay farklı oldu ondan üstüne düştüm sanırımArastirma tatlım bence o insanı o kadar yoruyor kiii...
belkide canım benim haklı olarak merak ediyoruz aslinda kendimizde olmayan ufak bir belirti olduğunda acaba mi diyoruzİnan 4-5 gündür arastiriyorum sanırım yoruldum gerçekten. Diğer aylar böyle olmamıştım bu ay farklı oldu ondan üstüne düştüm sanırım
bende bu ilaca baslamadan önce öyle böyle araştırmiyordum ama ben bayag takiyordum yani ilacı kullanmaya başladıktan sonra nette araştırmadım bile yani sebebi ilaca bağlı gibi onun içinde olacakmis hissi içime doğdu araştırma gereği duymadımAma gerçekten yıpratıcı yani ders oldu bana
Çoğu kişi söylüyor bunu haklısın valla canım ben şimdiye kadar böyle takilmamistim valla 4-5 bile beni yorduysa aylarca bazıları nasıl neler düşünüp can skiyodur kim bilir. Ama gerçekten zorlu bir surecmis rabbim yuzumuzu güldürsün ne diyim. Sende hiç takma en azından şuanki süreçte dinlenmiş oldun daha tedbirli ilerlersin bundan sonra ve ben inanıyorum bir ay sonraki ilk denemende olacak bebisinve gerçekten bu işte stresin bu kadar önemli olduğunu hiç bilmiyordum ben
Ama bak az da kalmış hem bana sorarsan daha araştırma yapma :) hem zihnin hem de bedenen dinlen:) 2 guncuk hemen geçer merak etme :)İnan 4-5 gündür arastiriyorum sanırım yoruldum gerçekten. Diğer aylar böyle olmamıştım bu ay farklı oldu ondan üstüne düştüm sanırım
Kesinlikle öyle. Kendimizi dinliyoruz ben belkide gebe değilim buay böyle oldu bilemiyorum yani kismetbelkide canım benim haklı olarak merak ediyoruz aslinda kendimizde olmayan ufak bir belirti olduğunda acaba mi diyoruz
aynen öyle canım benim onlardan biride benim hattaÇoğu kişi söylüyor bunu haklısın valla canım ben şimdiye kadar böyle takilmamistim valla 4-5 bile beni yorduysa aylarca bazıları nasıl neler düşünüp can skiyodur kim bilir. Ama gerçekten zorlu bir surecmis rabbim yuzumuzu güldürsün ne diyim. Sende hiç takma en azından şuanki süreçte dinlenmiş oldun daha tedbirli ilerlersin bundan sonra ve ben inanıyorum bir ay sonraki ilk denemende olacak bebisin
Evet yarını saymıyorum bir günAma bak az da kalmış hem bana sorarsan daha araştırma yapma :) hem zihnin hem de bedenen dinlen:) 2 guncuk hemen geçer merak etme :)
inşallah canjm daha iyi hissediyorum gibi hatta bu ay ayy cok tatlı konuşuyorsun canım ya :) çok teşekkür ederim amin inşallah senine bu ay olacak Allah'ın yÇoğu kişi söylüyor bunu haklısın valla canım ben şimdiye kadar böyle takilmamistim valla 4-5 bile beni yorduysa aylarca bazıları nasıl neler düşünüp can skiyodur kim bilir. Ama gerçekten zorlu bir surecmis rabbim yuzumuzu güldürsün ne diyim. Sende hiç takma en azından şuanki süreçte dinlenmiş oldun daha tedbirli ilerlersin bundan sonra ve ben inanıyorum bir ay sonraki ilk denemende olacak bebisin
bence onu yapıp kendini üzme tatlımEvet yarını saymıyorum bir günyormam ya bugün itibariyle bıraktım sadcee yarin ovulasyon ile bakma isteğim var bı tane ovulasyon testim var elimde bir tane de gebelik. Kullanım ovulasyonu bitsin diyorum keşke çift çizgi çıksa
Bana dedin bari sende yorma kafanı artık. Zaten kismetimizde ne varsa onu yaşarız bebeğin geleceği gün bellidir biz boş yere takılıyoruz herkesin kaderi bellidir bebeklerimizin de kaderi doğumu ölümü rabbim biliraynen öyle canım benim onlardan biride benim hatta
Amin inşallah
Ama inşallah gebesindirKesinlikle öyle. Kendimizi dinliyoruz ben belkide gebe değilim buay böyle oldu bilemiyorum yani kismet
Amenna muhakkakBana dedin bari sende yorma kafanı artık. Zaten kismetimizde ne varsa onu yaşarız bebeğin geleceği gün bellidir biz boş yere takılıyoruz herkesin kaderi bellidir bebeklerimizin de kaderi doğumu ölümü rabbim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?