- 2 Mayıs 2024
- 138
- 19
- 13
- 29
- Konu Sahibi Firdevsfhm
-
belki test yapmasam yine ümit edebilirdim. Bakalım doktora bı kontrole gitmeyi düşünüyorum hiç gitmedimDaha dur bakalım regl belirtileri ve hamilelik belirtileri aynı diyolar regl olmadan olumsuz şeyler düşünme inşallah sen gebesindir.. regl sonrası da baslicam ama sonraki üç ay denemelerimiz olamicak eşimle ayni ilde olamicaz iş gereği. Nasip artık .. Allah'ım hayırlısıyla nasip etsin en hayırlı zamanda bizimle olsun
Canım daha regl gelmeden erkenden yapılan testler net olmayabilir bazen iki gün kala negatif olup regl günü pozitif görenler oluyormusAmin canım hayırlısıyla inşallah. Ama sanmıyorum yani bayağ regl belirltileri bı de test yaptım bugün yine maalesef
Git canım ben ilk düşündüğümüz ay gitmiştik skinti yok şükür bakalım ne zaman gelirse diyoruz. Sende git bir için rahat ederbelki test yapmasam yine ümit edebilirdim. Bakalım doktora bı kontrole gitmeyi düşünüyorum hiç gitmedim
bakalım bir mucizeCanım daha regl gelmeden erkenden yapılan testler net olmayabilir bazen iki gün kala negatif olup regl günü pozitif görenler oluyormus
Canım daha regl gelmeden erkenden yapılan testler net olmayabilir bazen iki gün kala negatif olup regl günü pozitif görenler oluyormus
benim prolaktien yüksek çıktı ya :/İnşallah
Sen regl mi oldun ki canım regl Ken bakılıyor o degerlerebenim prolaktien yüksek çıktı ya :/
Gelisme varmi acabaİnşallah
Ben regl olmuştum bitti yeniden başlıyoruzGelisme varmi acaba
Canım sen naptın gebesin değil mi?A önceki attığım kaset test bi çizgi oda hayalettti net 1 tane bile çizgi yok tu bu böyle çıktı acaba hangısı bozuk bilemedimm
Yok canım regle bir gün var bakalım testi o günler dışında da yaptılar ve yüksek çıktı ilaç verdi gebeliğe engelmiş zaten sanırımSen regl mi oldun ki canım regl Ken bakılıyor o degerlere
Canım ama normalde o testleri adetin 2. Ya da 3. Günü yaptirman gerekiyor birde prolaktin değeri için bir iki gün önce de göğüslere temas olmamalı ve incir gibi lifli yicekler yemeyeceksin. Bence sen regl olunca 2.ya da 3.gunu baktırYok canım regle bir gün var bakalım testi o günler dışında da yaptılar ve yüksek çıktı ilaç verdi gebeliğe engelmiş zaten sanırım
yaa gerçekten mi.. bilmiyorum bunuCanım ama normalde o testleri adetin 2. Ya da 3. Günü yaptirman gerekiyor birde prolaktin değeri için bir iki gün önce de göğüslere temas olmamalı ve incir gibi lifli yicekler yemeyeceksin. Bence sen regl olunca 2.ya da 3.gunu baktır
aslında önceden de yüksekti ben yine şüphelenmiştim doktorda yapalım dedi ve bı 6 7 rakam yüksek çıktı referans değerdenCanım ama normalde o testleri adetin 2. Ya da 3. Günü yaptirman gerekiyor birde prolaktin değeri için bir iki gün önce de göğüslere temas olmamalı ve incir gibi lifli yicekler yemeyeceksin. Bence sen regl olunca 2.ya da 3.gunu baktır
Tamam canım ama benim dediğim şekilde baktirman gerekiyor yoksa çıkan değer yaniltabiliyor. Adet olduğunda kaçırma birde öyle baktır netten de araştır bak istersen. Ben hormon testi baktirmadim ama biliyorum bu şekilde olduğunuaslında önceden de yüksekti ben yine şüphelenmiştim doktorda yapalım dedi ve bı 6 7 rakam yüksek çıktı referans değerden
bu arada benim de regl bugün başladı yani bir sürpriz olmadı nasip kısmetTamam canım ama benim dediğim şekilde baktirman gerekiyor yoksa çıkan değer yaniltabiliyor. Adet olduğunda kaçırma birde öyle baktır netten de araştır bak istersen. Ben hormon testi baktirmadim ama biliyorum bu şekilde olduğunu
teşekkür ederim bu arada canım:)Tamam canım ama benim dediğim şekilde baktirman gerekiyor yoksa çıkan değer yaniltabiliyor. Adet olduğunda kaçırma birde öyle baktır netten de araştır bak istersen. Ben hormon testi baktirmadim ama biliyorum bu şekilde olduğunu
Yaaa sağlık olsun canım zamanı var demekki geleceği gün bellidir hayırlısı olsunbu arada benim de regl bugün başladı yani bir sürpriz olmadı nasip kısmet
Rica ederimteşekkür ederim bu arada canım:)
aynen öyle:)Yaaa sağlık olsun canım zamanı var demekki geleceği gün bellidir hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?