- 18 Temmuz 2024
- 91
- 76
- 29
-
- Konu Sahibi Firdevsfhm
Benim de aynı tarihler birbirimizi haberdar edelim mi gelişmelerimizden benim 11-10 gün kala göğüs hassasiyetim oldu biraz uyanıp kalktığımda acıdı sonra hafifleyerek azaldı ve arada alt karın bölgemde kramp gibi bir şeyler oluyor kısa süreli dün öğlen 8 gün vardı bata elimde fazladan ovülasyon testi vardı (bir gebenin günlüğü) ikinci çizgisi silik çıktı ama bence normaldir hemen yükselmez lh diyorum. Benim batım 1 Ağustos sende durumlar ne?Yapıyorum ben 19 unda yumurtlamayi 20 sinde çatlamayi gördüğüm için devam etmedim yapmaya.
inşallah canımAmin canım haberlesiriz regl zamanı
Tabi canım haberleselim inşallah güzel haberleri alırız,Benim de aynı tarihler birbirimizi haberdar edelim mi gelişmelerimizden benim 11-10 gün kala göğüs hassasiyetim oldu biraz uyanıp kalktığımda acıdı sonra hafifleyerek azaldı ve arada alt karın bölgemde kramp gibi bir şeyler oluyor kısa süreli dün öğlen 8 gün vardı bata elimde fazladan ovülasyon testi vardı (bir gebenin günlüğü) ikinci çizgisi silik çıktı ama bence normaldir hemen yükselmez lh diyorum. Benim batım 1 Ağustos sende durumlar ne?
canım test yaptın mı sen acaba :) sonucun ne çıktıÖyle canım inşallah geebesindirbende beklemedeyim 11 gün var reglime
Yumurtlama yok henüz canım devam etmen gerekiyordu. Birde bazen her ay yumurtlama olmayabiliyomus.kızlar ovulasyon testi yumurtlama gununu bir türlü bulamadım hepsi birbirne çok benziyor hangisi sizce kafam çok karıştı
Eki Görüntüle 3457151
Canım yarın regli günüm ama bugün test yaptimda bişey çıkmadı. Sanki şeffaf bir çizgi var gibi ama göz yapılmasıdır diye düşünüyorum. Sen yaptın mıcanım test yaptın mı sen acaba :) sonucun ne çıktı
yaa hadi hayırlısı bakalım.. benim regle 9 gün var canım yapmadım önceki yaptığımdan ders aldımCanım yarın regli günüm ama bugün test yaptimda bişey çıkmadı. Sanki şeffaf bir çizgi var gibi ama göz yapılmasıdır diye düşünüyorum. Sen yaptın mı
senin Regl başladı mı canımCanım yarın regli günüm ama bugün test yaptimda bişey çıkmadı. Sanki şeffaf bir çizgi var gibi ama göz yapılmasıdır diye düşünüyorum. Sen yaptın mı
Evet canım ya dün regli oldum hemensenin Regl başladı mı canım
Yaa benım de 2 gün var reglıme 3 gün önce kan 1,20 idi bugün 2 tane test yaptım böyle çıktı ilk 1-2 dakika da gördüm sonra netleşti bi tıkEvet canım ya dün regli oldum hemendüzenli bir şekilde hala regl olmaya devam ediyorum hayırlısı olsun bakalım. Bencede yapma yoksa daha çok üzülüyor insan
Erken gebelik testleri yanıltabilir regl gecikmesini bekleyipYaa benım de 2 gün var reglıme 3 gün önce kan 1,20 idi bugün 2 tane test yaptım böyle çıktı ilk 1-2 dakika da gördüm sonra netleşti bi tık
A önceki attığım kaset test bi çizgi oda hayalettti net 1 tane bile çizgi yok tu bu böyle çıktı acaba hangısı bozuk bilemedimmErken gebelik testleri yanıltabilir regl gecikmesini bekleyip
Yenileyebilirsin testini
merhaba canııımm bozuk gibi durmuyor beltilerin nelerdiA önceki attığım kaset test bi çizgi oda hayalettti net 1 tane bile çizgi yok tu bu böyle çıktı acaba hangısı bozuk bilemedimm
yaa canım evet erken gebelik testlerine çok guvenme:/ inşallah bebişin vardır ama seninledirYaa benım de 2 gün var reglıme 3 gün önce kan 1,20 idi bugün 2 tane test yaptım böyle çıktı ilk 1-2 dakika da gördüm sonra netleşti bi tık
yaa hayırlısı inşallah canımEvet canım ya dün regli oldum hemendüzenli bir şekilde hala regl olmaya devam ediyorum hayırlısı olsun bakalım. Bencede yapma yoksa daha çok üzülüyor insan
A önceki attığım kaset test bi çizgi oda hayalettti net 1 tane bile çizgi yok tu bu böyle çıktı acaba hangısı bozuk bilemedimm
Daha dur bakalım regl belirtileri ve hamilelik belirtileri aynı diyolar regl olmadan olumsuz şeyler düşünme inşallah sen gebesindir.. regl sonrası da baslicam ama sonraki üç ay denemelerimiz olamicak eşimle ayni ilde olamicaz iş gereği. Nasip artık .. Allah'ım hayırlısıyla nasip etsin en hayırlı zamanda bizimle olsunyaa hayırlısı inşallah canım
bende de sanırım bu ay yok yine regl belirltileri başladı gibi büyük ihtimalle olurum tekrardan
Daha dur bakalım regl belirtileri ve hamilelik belirtileri aynı diyolar regl olmadan olumsuz şeyler düşünme inşallah sen gebesindir.. regl sonrası da baslicam ama sonraki üç ay denemelerimiz olamicak eşimle ayni ilde olamicaz iş gereği. Nasip artık .. Allah'ım hayırlısıyla nasip etsin en hayırlı zamanda bizimle olsunyaa hayırlısı inşallah canım
bende de sanırım bu ay yok yine regl belirltileri başladı gibi büyük ihtimalle olurum tekrardan
Amin canım hayırlısıyla inşallah. Ama sanmıyorum yani bayağ regl belirltileri bı de test yaptım bugün yine maalesefDaha dur bakalım regl belirtileri ve hamilelik belirtileri aynı diyolar regl olmadan olumsuz şeyler düşünme inşallah sen gebesindir.. regl sonrası da baslicam ama sonraki üç ay denemelerimiz olamicak eşimle ayni ilde olamicaz iş gereği. Nasip artık .. Allah'ım hayırlısıyla nasip etsin en hayırlı zamanda bizimle olsun