Sağol canım benim inşallahTeşekkür ederim inşallah çift çizgiyi görürsünüz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benim inşallahTeşekkür ederim inşallah çift çizgiyi görürsünüz![]()
Evet bnecede bekleyin rabbim gönlünüze gore versinEvet genelde öyle diyorlar o yüzden iyice beklicem test yapmak için artık![]()
Merhaba son durumunuz nedir acaba ? Umarım gebelik vardırErken gebelik testi aldım 1 hafta önceden çıkarıyor dediler ama emin değilim reglime 7-8 gün kaldı sizce yapsam silikte olsa çıkarmı?
İnşallahMerhaba son durumunuz nedir acaba ? Umarım gebelik vardır![]()
Canım şuanlık testte göremedim ama regline daha çok var son 3 gün kala falan tekrar yap test bende senin givi yaptım hep ama daha çok erken dediler test içinKızlar 8 gün var ama dayanamadım erken gebelik testi yaptım normalde çok hafif görüyorum ama emin olamıyorum
Ayy insallahh cikar evet gününü beklemek zor ama bekle canımİnşallahama daha reglime 6 gün varmış hesaplarım şaştı o yüzden çıkmadı daha testte dün yaptığımda. Reglimin gecikmesini beklicem tekrar test yapmak için
![]()
merhaba sonuç nedirEvet genelde öyle diyorlar o yüzden iyice beklicem test yapmak için artık![]()
Reglime 5 gün kala kan testi yaptım 2 altındaydı negatif yanimerhaba sonuç nedir
Ben de yine yaptim dayanmayip 5 gun var negatif t bölgesinde sadece az golgelenme var ins yaBen 5 gün kala yaptım negatif 3 gün kala çok silikti. Henüz çok erken
Ben hiç erken gebelik testi yapmadim bilmiyorum ama eşim farklı eczaneden erken gebelik testi istediğinde yine aynı marka testi verdiler. Reglime 2 gün kala bile erken gebelik testi olmamasına rağmen sonuç verdi. Bu markayı deneyin istersenizErken gebelik testi aldım 1 hafta önceden çıkarıyor dediler ama emin değilim reglime 7-8 gün kaldı sizce yapsam silikte olsa çıkarmı?