Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz daha bekleyin bence benim adet günüme kadar çıkmadı geç döllenme vs olabiliyor ama normal gebe kalındıktan sekiz gün sonra kanda çıkıyor en sağlıklısı adeti beklemekErken gebelik testi aldım 1 hafta önceden çıkarıyor dediler ama emin değilim reglime 7-8 gün kaldı sizce yapsam silikte olsa çıkarmı?
Yorumlarınızı görmeden önce yapmıştım ama silik bile çıkmadı baya ağladım ama dediğiniz gibi belki hala ihtimal vardırBiraz daha bekleyin bence benim adet günüme kadar çıkmadı geç döllenme vs olabiliyor ama normal gebe kalındıktan sekiz gün sonra kanda çıkıyor en sağlıklısı adeti beklemek
Mesajını görmemiştim yaptım zaten silik bile çıkmadı baya ağladım ama tekrar mı deniyim regl zamanını bekleyipbence bekleyin. ben regle 4 gün kala yapmistim ama belirtilerim olduğu için yaptim. yoksa regl gecikmesinde yapacaktım. ne kadar beklerseniz doğru çıkma ihtimali o kadar artar
o yüzden demistim ben de. keske yapmasaydınız. cok var öyle önce negatif çıkıp regl gecikmesinden sonra pozitif olan. bozmayın moralinizi. ben de 1 yıl her ay regl olduğumda oturup günlerce ağladım. ama en güzel, en umulmadık zamanda nasip oldu. sakın kendinizi üzmeyin. bu bir yolculuk. kendinizi yormayınMesajını görmemiştim yaptım zaten silik bile çıkmadı baya ağladım ama tekrar mı deniyim regl zamanını bekleyip![]()
Yaa çok tatlısınız size de hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi inşallaho yüzden demistim ben de. keske yapmasaydınız. cok var öyle önce negatif çıkıp regl gecikmesinden sonra pozitif olan. bozmayın moralinizi. ben de 1 yıl her ay regl olduğumda oturup günlerce ağladım. ama en güzel, en umulmadık zamanda nasip oldu. sakın kendinizi üzmeyin. bu bir yolculuk. kendinizi yormayın![]()
inşallah tüm üzüntüleriniz sevince döner en yakın zamanda. umudunuzu kaybetmeyin. biliyorum çok zor her ay yeniden denemek ama inanın en sonunda değecek hepsine. sadece güzellikleri hatırlayacaksınız. siz iyi olun, kendinize iyi bakın yeter. gerisi valla geliyorYaa çok tatlısınız size de hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi inşallahevet beni o zaman çok iyi anlarsınız sanırım. Bir umut test aldım yine negatifi gördüm artık her ay negatif görmekten o kadar yoruldum ki çok üzülüyorum ilk defa bugün ağladım artık bunun için
umarım regl gecikirde pozitife döner
![]()
O kadar haklısınız ki herkes öyle diyor ne zaman düşünmeyi bıraktım o zaman hamile kaldım diyorlar demekki çok düşünmemek lazım ama işte bu sefer o kadar umutluydum ki yıkıldım bayainşallah tüm üzüntüleriniz sevince döner en yakın zamanda. umudunuzu kaybetmeyin. biliyorum çok zor her ay yeniden denemek ama inanın en sonunda değecek hepsine. sadece güzellikleri hatırlayacaksınız. siz iyi olun, kendinize iyi bakın yeter. gerisi valla geliyorben ne zaman kendime odaklandım, hamile kaldım
![]()
üzülme hiç. benim doktorum hep kan gelene kadar umut var derdiO kadar haklısınız ki herkes öyle diyor ne zaman düşünmeyi bıraktım o zaman hamile kaldım diyorlar demekki çok düşünmemek lazım ama işte bu sefer o kadar umutluydum ki yıkıldım baya![]()
Ben bugün yaptım da silik bile değildi negatifti çok erken yaptım belki ondandır diyip rahatlamaya çalışıyorumregle 3 gun kala kullanin
Ayy ne kadar garip değilmi normalde planlayarak yaparken 2 günde bir deneyen biz mesela o aylar olmuyor ama bi ay içinde iki kere yaptığında olmuş o kadar şaşırdım ki rabbimin lütfu işte ne zaman düşünmeyi bırakıyoruz o zaman oluyor ama sizin adınıza o kadar sevindim ki gerçekten çok iyi birisiniz bu yazdıklarınızı dikkate alıcam sözüzülme hiç. benim doktorum hep kan gelene kadar umut var derdibekle ama olmazsa da üzülme. illa ki olacak zamanı var sadece. ben 13 ay denedim. tam biraz dinlenmem lazım devam edemicem artık dediğim ay hamile kaldım
o yüzden sakın üzülme. benim için hamile kalmak hayal bile edemediğim bir seydi. çok zordu hamile kalmam. ama oldu. sen iyi ol dediğim gibi. ben tüm yumurtlama testlerini vs çöpe attığım ay sadece 2 kez ilişkiye girerek hamile kaldım
yani umutsuz olma asla. ama kendini de yıpratma.
öyle yap. yaz geldi, havalar güzel. esinle vakit gecirip kendine iyi gelmeye odaklan. emin ol en güzel zamanda gelecek sanaAyy ne kadar garip değilmi normalde planlayarak yaparken 2 günde bir deneyen biz mesela o aylar olmuyor ama bi ay içinde iki kere yaptığında olmuş o kadar şaşırdım ki rabbimin lütfu işte ne zaman düşünmeyi bırakıyoruz o zaman oluyor ama sizin adınıza o kadar sevindim ki gerçekten çok iyi birisiniz bu yazdıklarınızı dikkate alıcam sözbide evet bende çok yoruldum 6-7 aydır sadece bunu düşünüyorum ve beni çok kötü etkiliyor artık sanırım bende bırakıcam planlamayı ve düşünmeyi
Ben 5 gün kala yaptım negatif 3 gün kala çok silikti. Henüz çok erkenErken gebelik testi aldım 1 hafta önceden çıkarıyor dediler ama emin değilim reglime 7-8 gün kaldı sizce yapsam silikte olsa çıkarmı?
Ne güzel kalbin var kuzum benim söz veriyorum dediklerni yapıp kafaya takmıcam son bir kez ağladım demin ve bu son dedim bir daha üzmiceksin kendini dedim sen çok iyi birisin sağlıkla al kucağına bebeğini güzel kızım benim Allah senden razı olsunöyle yap. yaz geldi, havalar güzel. esinle vakit gecirip kendine iyi gelmeye odaklan. emin ol en güzel zamanda gelecek sana![]()
Çok mutlu ettiniz beni hala umudum var demekki sizin gibi bekleyip son birkaç gün içinde tekrar yapiyim sizede hayırlı olsun bu aradaBen 5 gün kala yaptım negatif 3 gün kala çok silikti. Henüz çok erken
Pk guvenilir degil ztn erkn gebelik testleriBen bugün yaptım da silik bile değildi negatifti çok erken yaptım belki ondandır diyip rahatlamaya çalışıyorum![]()
Teşekkür ederim inşallah çift çizgiyi görürsünüzÇok mutlu ettiniz beni hala umudum var demekki sizin gibi bekleyip son birkaç gün içinde tekrar yapiyim sizede hayırlı olsun bu arada![]()
Evet genelde öyle diyorlar o yüzden iyice beklicem test yapmak için artıkPk guvenilir degil ztn erkn gebelik testleri