Erken gebelik testi ikinci çizgi silik ama kan negatif! Lütfen bakar mısınız

Ne guzel dediniz umudumuzu kaybetmemeliyiz gercekten Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim sağ olun

Evet ben de görüyor um silik çizgi

Kızlar ben kaset testleri tekrarladım pozitif bir hevesle gittim kan değerim <2.0 çıktı negatif Yani
4 dk da çıktı üstteki Yani anlamadım

Eklentiler

• A5320E8F-8967-4627-9718-88AC19394337.jpeg
    99,8 KB · Görüntüleme: 312
Kızlar ben kaset testleri tekrarladım pozitif bir hevesle gittim kan değerim <2.0 çıktı negatif Yani
4 dk da çıktı üstteki Yani anlamadım
Sizi yanıltmak istemem ama brn gebelik testi yaptım. Silik cıktı. Ertesi gun gttım kan verdım. Benım de aynı 2.0 cktı. Moralım alt ust oldu.ertesi gün tekrar gebelik testi yaptım. Yıne silik cıktı. Bu kez baska hastanede kan verdim. Degerim 43 cıktı.oysa ki ikizlere hamileymişim. Şu an 8 haftalık olduk.

Acaba diğer kimyasal geçirdim ya ondan dolayı MK bu şekilde oldu inşallah hamileyim ya .Adeti gelmiş bir arkadaşa aynı marka aynı eczaneden test aldım ona yaptırdım onun silik bile çıkmadı yani anlayacağınız testler bozuk olsa onda da silik çıkardı .kanda kesin sonuç diyorlar .peki siz neden kan testine güvenmediniz tekrarladınız

Gebelik testi nın cift çizgi olması benı süphelendrdı. Birde gögusler asırı gergındi. Vucuttakı degısımlerı farkedyrdum. Yıne de yaptrmak istedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…