- 16 Haziran 2021
- 338
- 62
Cok erken yapmışsın canım zaten ilk kanda sonra idrarda belli oluyor yanı regline 1gun kala falan yapMalsesef negatif sanırım test yapmak için erken davrandim daha bir hafta var reglime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok erken yapmışsın canım zaten ilk kanda sonra idrarda belli oluyor yanı regline 1gun kala falan yapMalsesef negatif sanırım test yapmak için erken davrandim daha bir hafta var reglime
Suanniki gün var böyle çıktıCok erken yapmışsın canım zaten ilk kanda sonra idrarda belli oluyor yanı regline 1gun kala falan yap
Cok erken yapmışsın canım zaten ilk kanda sonra idrarda belli oluyor yanı regline 1gun kala falan yap
Merhaba sonucun ne oldu acabaÖyle yapmayı düşünüyorum ben de 5-6 gün sabredecegim.
Şuan için durum pozitif hamileyim. Fakat dün itibariyle düşük riskim olduğunu öğrendim malesef.Merhaba sonucun ne oldu acaba
Canım dikkat et kendine bardak bile kaldırma benim kuzenim de aynıydı yattı hep zor zamanı atlatana kadar çok şükür bişeycik olmadı. Sağlıkla geldi dünyaya. Sokmayın kendinizi strese Bende bu testim yaptım silik çıktı fakat bugün regle oldum.Şuan için durum pozitif hamileyim. Fakat dün itibariyle düşük riskim olduğunu öğrendim malesef.
Ben de dikkat etmeye çalışıyorum doktor ilaç verdi ayrıca gebelik sağlıklı mı değil mi tam belli değil bir süre bekleyeceğim. Nasipte ne varsa o artık. Umarım sen de en kısa zamanda mutlu haberi alırsınCanım dikkat et kendine bardak bile kaldırma benim kuzenim de aynıydı yattı hep zor zamanı atlatana kadar çok şükür bişeycik olmadı. Sağlıkla geldi dünyaya. Sokmayın kendinizi strese Bende bu testim yaptım silik çıktı fakat bugün regle oldum.
Amin canımBen de dikkat etmeye çalışıyorum doktor ilaç verdi ayrıca gebelik sağlıklı mı değil mi tam belli değil bir süre bekleyeceğim. Nasipte ne varsa o artık. Umarım sen de en kısa zamanda mutlu haberi alırsın
Bence var allah hayırlısını etsin inşallah. Bana da yardımcı olur musunuz. Benim gögüslerimde acı şişme kasıklarda ara ara ağrı başladı adete 10 gün önceden. Çok erken biliyorum ama kaset test yaptım bakar mısınızHayalet değil baya belli Maşallah kan verin
Çok çok erken,testte hafif pembelik var ama ne kadar sürede çıktı?Bence var allah hayırlısını etsin inşallah. Bana da yardımcı olur musunuz. Benim gögüslerimde acı şişme kasıklarda ara ara ağrı başladı adete 10 gün önceden. Çok erken biliyorum ama kaset test yaptım bakar mısınız
Hem tebrik ederim hem dikkat et canım neye göre tehlike var dedi doktor?Şuan için durum pozitif hamileyim. Fakat dün itibariyle düşük riskim olduğunu öğrendim malesef.
Hatırlamıyorum inanın.Çok çok erken,testte hafif pembelik var ama ne kadar sürede çıktı?
Adetiniz gecikince tekrarlayin şuan cok cok erken , inşallah vardirHatırlamıyorum inanın.
İnşallahAdetiniz gecikince tekrarlayin şuan cok cok erken , inşallah vardir
Kanama alanı vardı o yüzden söylemişti ayrıca bir hafta bekledik malesef kese gelişimi olmadı ve kese bozuldu. Cuma günü kürtaj oldumHem tebrik ederim hem dikkat et canım neye göre tehlike var dedi doktor?
anki dağılma gibi tam silim cizgi değil ama daha erken bir az daha bekle canmBence var allah hayırlısını etsin inşallah. Bana da yardımcı olur musunuz. Benim gögüslerimde acı şişme kasıklarda ara ara ağrı başladı adete 10 gün önceden. Çok erken biliyorum ama kaset test yaptım bakar mısınız
Geçmiş olsun canmKanama alanı vardı o yüzden söylemişti ayrıca bir hafta bekledik malesef kese gelişimi olmadı ve kese bozuldu. Cuma günü kürtaj oldum
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canm
5 gün kaldı adet günüme ama bakalım ne olucak sonuç. Gögüs uçlarım çok sızlıyor 10 gündür. Ve şişler. Birde afedersiniz bugün akıntım yoğun oldu ve yapışkan beyaz gibiS
anki dağılma gibi tam silim cizgi değil ama daha erken bir az daha bekle canm
Sonucu ne çıktı hamilemiydinMalsesef negatif sanırım test yapmak için erken davrandim daha bir hafta var reglime