Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayalet değil baya belli Maşallah kan verinKizlar adet günüme 6 gün var erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi görüyorum yoksa uyduruyor muyum bilemedim. siz de görüyor musunuz ?
Hamile gibi duruyor 1hafta varsa 2gun kala tekrar yap canım belirtin varmiydi kiBenim testime de bakar mısınız bir hafta var reglime
Çizgi net değil dağınık test bozuk gibi testi tekrarlayinBenim testime de bakar mısınız bir hafta var reglime
Yaptınız mı test acabaBirazdan erke gebelik testi yapicam bu normal kaset testti . Eğer bundaki çizgi doğruysa orda daha net çıkar . Eğer bozuksa test dediğiniz gibi hiç çıkmaz bakalım
adetin geçmesini bekle düzenliyse eğer bir gün geçince testi yapKizlar adet günüme 6 gün var erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi görüyorum yoksa uyduruyor muyum bilemedim. siz de görüyor musunuz ?
Öyle yapmayı düşünüyorum ben de 5-6 gün sabredecegimadetin geçmesini bekle düzenliyse eğer bir gün geçince testi yap
Büyük ihtimalle var ama yarın tekrarlayın 13.güne kadar degisebilir. Hayırlısı olsunMerhaba kızlar 22 kasımda çatlatma iğnesi oldum. Üstteki test 3 aralık altta ki bugün yaptığım test reglime 3 var. Yorumlayabilir misiniiz ? :)
1 gün arayla gün aşırı devam etti. Doktor üst üste olmasının sağlıklı olmayacağını söylemişti o yüzden :)Büyük ihtimalle var ama yarın tekrarlayın 13.güne kadar degisebilir. Hayırlısı olsun
Çatlatma iğnesinden sonra ilişkiniz nasıl oldu acaba? Bende 30 kasımda oldum da o yüzden soruyorum
İğne öncesinde iliskiniz olmuş muydu?1 gün arayla gün aşırı devam etti. Doktor üst üste olmasının sağlıklı olmayacağını söylemişti o yüzden :)
Evet olmuştu öncesinde de iğneden 24 saat sonra oldu 1 gün ara vererek devam ettiİğne öncesinde iliskiniz olmuş muydu?
Benim iğneden 2 gün önce olmustu, iğneden 36 saat sonra oldu 3 gün üst üste. 2 gün ara verdik bugün gene deneyeceğiz bakalım