• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Gebelik Testi: Gölge gibi silik çizgi

Karpuzcilek_d

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
953
1.495
158
Merhaba kızlar,
Bat im 17 Ekim yani yarın. .Genelde 27 günde bir regl oluyorum..12. Ya da 13. Günde de yumurtluyorum. .2 gün önce bat a 3 gün kala akşam herhangi bir saatte daha önce de uyguladığım laboquick ultra hassas erken gebelik testinden yaptım, negatif çıktı. .testi atmamistim, bu akşam atmak için elime aldigimda golge gibi sadece ışık altında belli belirsiz bir T çizgisi gördüm. .Daha önceki aylarda yaptığım testleri de atmamistim onlara baktım böyle değiller hiç birşey yok..biliyorum kan testi ve ya beklemekten başka çarem yok da merak ettim bu şekilde birsey yaşayan var mı diye:KK48:

ilk beş dakika içinde çıkan sonuca bakmalısınız. belli bir süre geçtikten sonra güvenirliği geçiyormuş. benim yaptığım testlerde yazan o idi.

evet testin içinde buharlaşma oluyor ve çift çizgi çıkıyor. sonuç maalesef negatif. ilk 5 - 10 dakikada çizgi yoksa negatiftir canım. bende de aynısı olmuştu geçen ay erken gebelik testi yaptım 40 dk sonra pozitifleşti ama gebe değilim :(

Daha önce aynı testten yapmıştım onlarda öyle birşey olmayınca merak ettim sağolun :) Predictor de zaman belirtiyor haklısın ama benim aldigim testte yazmiyordu. .birazda netten arastirinca insan umutlanıyor :KK66:

Hep umutlanıyoruz herşeyden medet umuyoruz bir tanecik olumlu şey duyabilmek istiyoruz. Zorlu bir süreç istiyoruz ki hemencecik olsun maalesef bir ayda olma olasılığı %20 olan bir şeybu. Allah hepimize yardım etsin en kısa zamanda kavuştursun bebişlerimize inşallah.... Dua ettim bugün cuma vakti hepimiz için...

Arkadaşlar yeni üyeyim surekli arastirip duruyorum. Adetime 1gun kala gebelik testi yaptim silikte olsa cikti ikinci cizgi, ama adet olmam gereken sabah yani dun negatif cikti,bugunde negatif cikti hala adet olmadim ama umutluyum yinede napsam bilmiyorum basina bu gelipte sonradan hamile oldugunu ogrenenler var mi?

Arkadaşlar yeni üyeyim surekli arastirip duruyorum. Adetime 1gun kala gebelik testi yaptim silikte olsa cikti ikinci cizgi, ama adet olmam gereken sabah yani dun negatif cikti,bugunde negatif cikti hala adet olmadim ama umutluyum yinede napsam bilmiyorum basina bu gelipte sonradan hamile oldugunu ogrenenler var mi?

Bence imkanın varsa kan testi yaptır adet gecikmiş çünkü..stres yaptıgın için de gecikiyor olabilir..ama kan en doğru sonucu verir..

Hep umutlanıyoruz herşeyden medet umuyoruz bir tanecik olumlu şey duyabilmek istiyoruz. Zorlu bir süreç istiyoruz ki hemencecik olsun maalesef bir ayda olma olasılığı %20 olan bir şeybu. Allah hepimize yardım etsin en kısa zamanda kavuştursun bebişlerimize inşallah.... Dua ettim bugün cuma vakti hepimiz için...
Duaların kabul olmuş benim için de eder misin :( ?

Merhaba arkadaşlar ben adetime 3 gün kala laboquickin ultra erken gebelik testini yaptım negatif çıktı yıkıldım resmen sonra adetim gecikince normal gebelik testi yaptım pozitif çıktı hemen kanda yaptırdım pozitif... yani laboquick dandik bi marka çokda güvenmeyin

Merhaba arkadaşlar ben adetime 3 gün kala laboquickin ultra erken gebelik testini yaptım negatif çıktı yıkıldım resmen sonra adetim gecikince normal gebelik testi yaptım pozitif çıktı hemen kanda yaptırdım pozitif... yani laboquick dandik bi marka çokda güvenmeyin
adetin kaç gün geçtikten sonra baktırdın? hayırlı olsun bebişin

Arksdaşlar ben polikistik overim klomen kullanıyorum bu ayın 31 inde mens olmam gerekiyordu ve 31 inde beta hcg verdim 4.95 çıktı bugün 8 gün geçti halen mens olmadım ovulasyon testim çift çizgi çıktı. Bir de idrarda gebelik testi yaptım hayalet çizgi var. Böyle bir deneyim yaşayan var mı? Lütfen yardım ediiiiiinnn ...

Arksdaşlar ben polikistik overim klomen kullanıyorum bu ayın 31 inde mens olmam gerekiyordu ve 31 inde beta hcg verdim 4.95 çıktı bugün 8 gün geçti halen mens olmadım ovulasyon testim çift çizgi çıktı. Bir de idrarda gebelik testi yaptım hayalet çizgi var. Böyle bir deneyim yaşayan var mı? Lütfen yardım ediiiiiinnn ...
5in alti genellikle gebelik yok denir ama ovulasyon ve gebelik testinin pozitif cikmasi ihtimali arttiriyor hala adet olmadiysaniz hemen bi doktora gidin kimyasal yada dis gebelik varsa hemen mudahale edilebilir ya da gec dollenme olmuştur aksatmadan doktora gitmekte fayda var

gittim beta hcg negatif çıktı sabahtan beri ağlıyorum, sinirlerim çok bozuldu...
bir de bir şey sormak istiyorum arkadaşlar bilgisi olan varsa klomen ile birlikte çatlatma iğnesi olan var mı?

Back
X