Merhaba 4 gün önce negatifti demişsin. Birde tarih iki gün geçti yazmışsın. O zaman geciktikten sonra hiç test yapmamissin. Bence yap mutlaka eger varsa birşey bir günde bile değişir bence.Kızlar bir şey sormak istiyorum benim bat 2 gün geçti 4 gün önce erken gebelik testi negatifti.
Bu sonucun değişme şansı var mı ?
Öyle mi oluyor gerçekten erken gebelik testinde çıkmayan adet geçilmesinde çıkar mıMerhaba 4 gün önce negatifti demişsin. Birde tarih iki gün geçti yazmışsın. O zaman geciktikten sonra hiç test yapmamissin. Bence yap mutlaka eger varsa birşey bir günde bile değişir bence.
ben addet gecıkmesının 2. gunu aksamı kanda da ıdrarda da gormustum testlerı tekrarlayınÖyle mi oluyor gerçekten erken gebelik testinde çıkmayan adet geçilmesinde çıkar mı
Ne yaptın canım sonuç nedir merak etiimmYani ben öyle biliyorum erken ogrenen çok var ama geç döllenme vs gibi en sağlıklı ve net sonuc adet geciktikten sonra çıkıyor testlerde.
Testini yuklermisin belki siliklesme görürüzBenim idrar testleri capcanlı koyu olmuyor bir türlü bu yüzden kan testine de gitmiyorum negatif görmemek icin.her gün test yapıyorum
Canım benim hepsini attımTestini yuklermisin belki siliklesme görürüz
Canım benim hepsini attımbiraz daha bekleyip kana giderim belki yada evde kan testi varmış ondan alır denerim belki
Çok sağolasın canimm inşallah hepimiz alırız böyle güzel haberleriGüzel haberlerini bekliyorum inşallah canmm rabbim nasip etsin inşallah
İnşallah canım benim benimde adete 3 gün kaldı ve sadece karın ağrısı ve sağ göğsümde dokununca açıyor nasip belki belirtidir umut etmek istemiyom amaÇok sağolasın canimm inşallah hepimiz alırız böyle güzel haberleri
Canım nedir durumunnÇok sağolasın canimm inşallah hepimiz alırız böyle güzel haberleri
Kan 3.50 çıktı canım ya hala beklemedeyimCanım nedir durumunn
Ne yaptınız acaba sonuç nedir ben Oncomed kaset test yaptım bir sürü ama doğru mu bilmiyorum 1 tanesi dışında hepsi pozitifKan 3.50 çıktı canım ya hala beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?