Aren520 Aslında ilk 10 dakikada hayalet çizgi çıkıyor sonrasinda heralde yoktur diye fazla umursamayip koyuyorum kenara fakat saatler sonra bı bakiyim dediğimde hemde baya baya koyulasmis bir çizgi görüyorum açıkçası heyecanlanmadim diyememİlk 10 dk içerisinde çıkması gerekiyor canimm sonrasında hemen hemen bütün testlerde kuruma çizgisi görünüyor. Bir de erken gebelik testleri yaniltabiliyor. 3 4 gün daha sabredip ( biliyorum biraz heyecanlı ve zor :) kaset test yapmanı öneririm
Tahmin edebiliyorum heyecanınıAren520 Aslında ilk 10 dakikada hayalet çizgi çıkıyor sonrasinda heralde yoktur diye fazla umursamayip koyuyorum kenara fakat saatler sonra bı bakiyim dediğimde hemde baya baya koyulasmis bir çizgi görüyorum açıkçası heyecanlanmadim diyememkendimi de fazla kaptırıp sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum eğer yok ise. inşallah kaset test yapacağım ama beklemek çok zor gerçekten bana kalsa sabah akşam test yapacağım nerdeyse
Amin inşaallah canım benim :) bakalım beklemedeyim :))Tahmin edebiliyorum heyecanınıAllah hayırla gönlündekini versin inşallah bacım. Biraz zor geçer ama sabır
Bende düşündüm kan vermeyi canım ama henüz adetime 3 gün var çıkarmı ki kanda acaba genelde adetten bir hafta sonra kan testi öneriyorlar çok kararsız kaldımDirek kan ver bence canım
Seni dinleyip daha test yapmayacağım ve kan vereceğim pazartesi günü inşallah canım bugün gitmem biraz zor gibi çünkü. Hem pazartesi de reglim bir gün geçmiş oluyor. Bu arada bir haftadır da regl olacakmışım gibi karın ve kasık ağrım var siz de böyle belirtiler olmusmusydu hamileliğinizi öğrenmeden önceAsıl elindeki testler seni yanıltır canım gördüğün üzere. Kan testi çoğu zaman doğru sonuç veriyor geç döllenme değilse. Benim reglime 3 gün kala 114 çıkmıştı kan sonucum. Bence evde onlarla uğraşacağına kan vermen en sağlıklısı.
Benimde 1haftadır böyle belirtilerim var canım ya hayırlısıSeni dinleyip daha test yapmayacağım ve kan vereceğim pazartesi günü inşallah canım bugün gitmem biraz zor gibi çünkü. Hem pazartesi de reglim bir gün geçmiş oluyor. Bu arada bir haftadır da regl olacakmışım gibi karın ve kasık ağrım var siz de böyle belirtiler olmusmusydu hamileliğinizi öğrenmeden önce
Hakkımızda en hayırlısı ne ise öyle olur inşallah canımBenimde 1haftadır böyle belirtilerim var canım ya hayırlısı
Senin var gibi canım benceEki Görüntüle 3202179
Bu da bu sabahki testim bugün bat günüm
Bence sen hamilesin canımAlla allah ilginç yaa ben 1.5 yıldır bekliyorum ilk kez böyle çıktı bu ay femara denedim yumurtlama takibi yaptırdım hafta sonu da hastalanmazsam pazartesi kan testi vericem hayırlısı aynen canım
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahTamam canım inşallah hamişizdir yaa valla çok umutluyum kabızlığım göğüs hassasiyetim ve regl ağrım gibi bir ağrım da var bakalım
Amin amiiiin inşallahİnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yok canım benim hiç belirtim yoktu. Ben regl olurken de belirtim olmuyordu hiç zaten. Biz gününü takip edip yaptığım için yapmıştım ben erken gebelik testi. Epey belirgin çıkınca da kan vermiştim.Seni dinleyip daha test yapmayacağım ve kan vereceğim pazartesi günü inşallah canım bugün gitmem biraz zor gibi çünkü. Hem pazartesi de reglim bir gün geçmiş oluyor. Bu arada bir haftadır da regl olacakmışım gibi karın ve kasık ağrım var siz de böyle belirtiler olmusmusydu hamileliğinizi öğrenmeden önce