erken gebelik testi durdukça koyulaşan çizgii

Usludeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
127
52
30
Arkadaşlar merhaba ,
Konuyu doğru yere mı açtım bilmiyorum ama belli bir süredir (yaklaşık iki hafta) hamilelik belirtilerim var kendimce.
adetime 3 gün var . bir gün aralık ile 2 kere productor erken gebelık testı yaptım. ikisinde de ilk başta çok silik çizgi fakat saatler geçince bayağı koyulaşmıs belirgin çizgi çıktı. Sizce hamile miyim böyle bir durum yaşayıp hamile olan varmı???

İlk 10 dk içerisinde çıkması gerekiyor canimm sonrasında hemen hemen bütün testlerde kuruma çizgisi görünüyor. Bir de erken gebelik testleri yaniltabiliyor. 3 4 gün daha sabredip ( biliyorum biraz heyecanlı ve zor :) kaset test yapmanı öneririm

Aren520 Aslında ilk 10 dakikada hayalet çizgi çıkıyor sonrasinda heralde yoktur diye fazla umursamayip koyuyorum kenara fakat saatler sonra bı bakiyim dediğimde hemde baya baya koyulasmis bir çizgi görüyorum açıkçası heyecanlanmadim diyemem kendimi de fazla kaptırıp sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum eğer yok ise. inşallah kaset test yapacağım ama beklemek çok zor gerçekten bana kalsa sabah akşam test yapacağım nerdeyse

Tahmin edebiliyorum heyecanını Allah hayırla gönlündekini versin inşallah bacım. Biraz zor geçer ama sabır

Bu akşam yine bir test yaptım dayanamayıp ama şimdi de hiç bir çizgi çıkmadı silik bile olsa diğer yaptıklarım mi yanılttı bu mu bozuk bilemedim hepsi aynı marka test

Asıl elindeki testler seni yanıltır canım gördüğün üzere. Kan testi çoğu zaman doğru sonuç veriyor geç döllenme değilse. Benim reglime 3 gün kala 114 çıkmıştı kan sonucum. Bence evde onlarla uğraşacağına kan vermen en sağlıklısı.

Seni dinleyip daha test yapmayacağım ve kan vereceğim pazartesi günü inşallah canım bugün gitmem biraz zor gibi çünkü. Hem pazartesi de reglim bir gün geçmiş oluyor. Bu arada bir haftadır da regl olacakmışım gibi karın ve kasık ağrım var siz de böyle belirtiler olmusmusydu hamileliğinizi öğrenmeden önce

Benimde 1haftadır böyle belirtilerim var canım ya hayırlısı

Alla allah ilginç yaa ben 1.5 yıldır bekliyorum ilk kez böyle çıktı bu ay femara denedim yumurtlama takibi yaptırdım hafta sonu da hastalanmazsam pazartesi kan testi vericem hayırlısı aynen canım

Alla allah ilginç yaa ben 1.5 yıldır bekliyorum ilk kez böyle çıktı bu ay femara denedim yumurtlama takibi yaptırdım hafta sonu da hastalanmazsam pazartesi kan testi vericem hayırlısı aynen canım
Bence sen hamilesin canım testin sonucunu haber ver mutlaka. bende haftasonu eğer regl olmazsam bende kan vermeyi düşünüyorum bakalım kismet

Tamam canım inşallah hamişizdir yaa valla çok umutluyum kabızlığım göğüs hassasiyetim ve regl ağrım gibi bir ağrım da var bakalım

Yok canım benim hiç belirtim yoktu. Ben regl olurken de belirtim olmuyordu hiç zaten. Biz gününü takip edip yaptığım için yapmıştım ben erken gebelik testi. Epey belirgin çıkınca da kan vermiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…