erken gebelik testi durdukça koyulaşan çizgii

Arkadaşlar merhaba ,
Konuyu doğru yere mı açtım bilmiyorum ama belli bir süredir (yaklaşık iki hafta) hamilelik belirtilerim var kendimce.
adetime 3 gün var . bir gün aralık ile 2 kere productor erken gebelık testı yaptım. ikisinde de ilk başta çok silik çizgi fakat saatler geçince bayağı koyulaşmıs belirgin çizgi çıktı. Sizce hamile miyim böyle bir durum yaşayıp hamile olan varmı???
Bana daha önce iki kez aynı test hayalet çizgi çıkardı sonrasında belirgin hale geldi ama sonuç negatifti o yüzden bu marka teste güvenim hiç yok gerçekten hamile olduğum ay 3 gün gecikene kadar test yapmamıştım yaptığımda da test saniyesinde koyu hale gelmişti sana tavsiyem birkaç gün sabredip kaset test yapman erken gebelik testleri gerçekten yanıltıcı oluyo inşallah doğru sonuç veriyodur hamilesindir

Yok canım benim hiç belirtim yoktu. Ben regl olurken de belirtim olmuyordu hiç zaten. Biz gününü takip edip yaptığım için yapmıştım ben erken gebelik testi. Epey belirgin çıkınca da kan vermiştim.

Yok canım benim hiç belirtim yoktu. Ben regl olurken de belirtim olmuyordu hiç zaten. Biz gününü takip edip yaptığım için yapmıştım ben erken gebelik testi. Epey belirgin çıkınca da kan vermiştim.
Anladım canim

Bana daha önce iki kez aynı test hayalet çizgi çıkardı sonrasında belirgin hale geldi ama sonuç negatifti o yüzden bu marka teste güvenim hiç yok gerçekten hamile olduğum ay 3 gün gecikene kadar test yapmamıştım yaptığımda da test saniyesinde koyu hale gelmişti sana tavsiyem birkaç gün sabredip kaset test yapman erken gebelik testleri gerçekten yanıltıcı oluyo inşallah doğru sonuç veriyodur hamilesindir
Bende bu sebepten dolayı yanıltıcı olabileceğini düşündüğümden dolayı hiç kendimi kaptirmiyorum hamile olacağım konusuna ama bakalım canım dediğin gibi en iyisi kaset test yapıyım günüm gecince

Merhaba, ben dün normal kaset test yaptım silik çizgi çıktı bugün erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı yani ben bişey göremedim. Anlamadım şimdi ben hamile miyim değil miyim

Eklentiler

• IMG-20230221-WA0019.jpeg
    IMG-20230221-WA0019.jpeg
    51,7 KB · Görüntüleme: 174
  • IMG-20230221-WA0022.jpeg
    IMG-20230221-WA0022.jpeg
    66 KB · Görüntüleme: 186
Kizlar bugun twst yaptim sonra kan verdom sonuctan anlayanlar var mi

Eklentiler

• IMG-20231003-WA0005.jpg
    IMG-20231003-WA0005.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 71
kızlar uzun zaman olmuş yazmayalı buraya. malesef o zaman hamile çıkmadım regl oldum adetim 10 12 gün geçmesine rağmen :KK43:

X