Silik bi cizgi görüyorum bence var biraz beklayip tekrar edin testiKızlar 12. Gün yumurtlamamın bugün adet günüm sizce gebelik var mı
Yaptım aynı zamanda ama bu resim 10 dk sonrasında çıktıVar gibi yarın normal kaset test ile tekrarla canım
Hamilesin canım hayırlı olsunYaptım aynı zamanda ama bu resim 10 dk sonrasında çıktı
Ay inşallah ilk gebelik kalbi durdu bekledim sabırlaHamilesin canım hayırlı olsunadet günün ne zamandı kan testi ver 2 güne inşaAllah
Benimde adet günüm senin gibi silik çıkmıştı 4 gün sonra kan verdim 72 çıkmıştı.Ay inşallah ilk gebelik kalbi durdu bekledim sabırla29 Eylül bugündü teste bugün
İnşallah koyulaşır beninde çok teşekkür ederimBenimde adet günüm senin gibi silik çıkmıştı 4 gün sonra kan verdim 72 çıkmıştı.
Canım sence koyulaşma var mı teste gideyim miBenimde adet günüm senin gibi silik çıkmıştı 4 gün sonra kan verdim 72 çıkmıştı.
Yaptığım test erken gebelik değilmiş tekrar yaptım şimdi çok çok silik iki gün gecikmeye normal mi bu kadar silik olması Eki Görüntüle 3309793
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?