Direk kan verin yada elinizde testlerden varsa iki gün koyulasmasini takip edin daha çok çok yeni umarım vardırÖncelikle merhabalar günün ikinci idrarı ile erken gebelik testi yaptım ve aşırı derecede silik çıktı fotoğrafta bile net görünmüyor ama akşam baktigimda bı tık daha görünebilirdi ayrıca pcosum tedavi görüyorum adet günümü bekliyorum doktorum ilaç verecek yumurta çatlasin diye bu aralar aşırı bel ağrısı baş ağrısı ve arada bi kasik ağrısı yaşıyorum sizce gebelik varmı?Eki Görüntüle 2966155
Evet seninki daha net inşallah vardır canım rabim isteyen herkese nasip etsinAdete 8-10 gün kala erken gebelik testi bu şekilde çıktı dün kan verdim sonucun 3.29 sonradan yükselme.olabilir dediler ama test de silik çizgi gayet belirgin bakalım nelee.bekliyor.beni bende bilemiyorum
Eki Görüntüle 2966460
Evet var cnm 4 haftalık hamileyim kan sonucum 3.29 çıktı onu bile gördü erken gebelik testi iki gün sonra 42.1 çıktı darısı isteyen herkese insalalhEvet seninki daha net inşallah vardır canım rabim isteyen herkese nasip etsin
Aynı durum bendede var testimizde birebir aynı inşallah hamişizdir:))Merhabalar benimki de Böyle 2 gün önce yaptım kasıklarımda ağrı mide bulantısı sık idrar ve gaz çıkarma kahverengi akıntılar gibi şeyler yaşıyorum sizce ? Adetime 9 gün var ve bende yumurtlama zamanlarında ilişki yaşadım
Şimdi doktordan geliyorum rahim duvarım çok kalınlaşmışAynı durum bendede var testimizde birebir aynı inşallah hamişizdir:))
Ne güzel çok sevindim adına:))inşallah canım benim❤benim 12 yaşında kızım var bu gün covid testi pozitif çıktı onunla ilgileniyorum bi kaç gün beklicem o yüzden koyulaşırsa bende gidicemŞimdi doktordan geliyorum rahim duvarım çok kalınlaşmışhamilelik çok çok yüksekmiş adeti bekleyeceğim bence sende kontrole git için rahatlasın
çok silik bir çizgi var gibi görünüyor, umarım yanıltıcı değildir :)Bata 2 gün kaldi testim silik mi yoksa ben mi boyle görüyorum bilmiyorum
Bugün yinr yaptım cizgi mizgi yokçok silik bir çizgi var gibi görünüyor, umarım yanıltıcı değildir :)
hayırlısı olsun demek lazım o zaman, kuruma çizgisi diyorlar onu görmüşüz demek ki. ilerleyen aylarda Allah çift çizgiyi ve artan betaları görmeyi nasip eder umarımBugün yinr yaptım cizgi mizgi yok
Ben hala regl olmadim ama inşallah bu ay vardir biseylerhayırlısı olsun demek lazım o zaman, kuruma çizgisi diyorlar onu görmüşüz demek ki. ilerleyen aylarda Allah çift çizgiyi ve artan betaları görmeyi nasip eder umarım
yaptığınız diğer testin markası aynı mıydı? test markalarının idrardaki betaya hassasiyet oranları da farklı oluyormuş ya belki o yüzden ikinci testte çizgi çıkmamıştır?Ben hala regl olmadim ama inşallah bu ay vardir biseyler
Laboquick kullanıyorum baska denemedim hic dun silikti bugün negatifyaptığınız diğer testin markası aynı mıydı? test markalarının idrardaki betaya hassasiyet oranları da farklı oluyormuş ya belki o yüzden ikinci testte çizgi çıkmamıştır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?