• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi aşırı silik çıktı

Öncelikle merhabalar günün ikinci idrarı ile erken gebelik testi yaptım ve aşırı derecede silik çıktı fotoğrafta bile net görünmüyor ama akşam baktigimda bı tık daha görünebilirdi ayrıca pcosum tedavi görüyorum adet günümü bekliyorum doktorum ilaç verecek yumurta çatlasin diye bu aralar aşırı bel ağrısı baş ağrısı ve arada bi kasik ağrısı yaşıyorum sizce gebelik varmı?Eki Görüntüle 2966155
Ben de bu marka kullandım bugun. Ve aynı şekilde bu tonda silik çıktı. Çoğu kişi bu teste yanlış gösteriyor diyor. İçimde umut yok bu yüzden. Aşılama oldum. Aşılamanın 12. günü sabahı yapmış oldun bugun. Şimdi siz güzel sonuç almışsınız güzel haber 🙏❤️ Bu da benim test. Aynı sizinle var mı sizce

Eklentiler

• 1645257B-6FFF-43FD-B725-9CBD9A721686.jpeg
    1645257B-6FFF-43FD-B725-9CBD9A721686.jpeg
    95,6 KB · Görüntüleme: 120
Merhabalar benimki de Böyle 2 gün önce yaptım kasıklarımda ağrı mide bulantısı sık idrar ve gaz çıkarma kahverengi akıntılar gibi şeyler yaşıyorum sizce ? Adetime 9 gün var ve bende yumurtlama zamanlarında ilişki yaşadım
Ne çıktı aceba testiniz

Adet oldum canım yeni bitti artık her gün gün aşırı çalışmalara başladık

Merhabalar uzun bir tedavi süreci sonrası adetim 1 hafta gecikti erken gebelik testi yaptım silik çıktı sizce gebelik varmıdır ? Kan verdim ama sonucu çıkana kadar heyecandan ölecem 😞😞

Eklentiler

• 9869AF05-E5F4-46A1-AC7E-E3B82B58AC80.jpeg
    9869AF05-E5F4-46A1-AC7E-E3B82B58AC80.jpeg
    83,5 KB · Görüntüleme: 72
Benimde öyle çıkmıştı ama adet oldum maalesef inşallah hamilesindir canım benim 🙏

Back