- 23 Nisan 2023
- 847
- 133
- 23
- 36
Merhaba arkadaşlar karin agrisi ve hafif belirtilerle eczaneye gittim artimed varmis gunume 6 yada 7 gun var bazen 2 gun erken geliyor boyle cikti karin agrisi ve akinti var sari beyaz seklinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik çizgi var ama artımede pek güven olmuyor diyorlarMerhaba arkadaşlar karin agrisi ve hafif belirtilerle eczaneye gittim artimed varmis gunume 6 yada 7 gun var bazen 2 gun erken geliyor boyle cikti karin agrisi ve akinti var sari beyaz seklinde
Evwt onun farkindayim yarin kasette yapacagim bakalim gecen ay hic cizgi yoktu bu testte adet oldum kafa karıştırıyorSilik çizgi var ama artımede pek güven olmuyor diyorlar
Sabah ilk idrarla yapın inşallah vardırEvwt onun farkindayim yarin kasette yapacagim bakalim gecen ay hic cizgi yoktu bu testte adet oldum kafa karıştırıyor
Ben çizgi göremedim maalesef test biraz gölgelenmiş. Zaten bu teste net çizgi olsa bile güvenmeyin derim.Merhaba arkadaşlar karin agrisi ve hafif belirtilerle eczaneye gittim artimed varmis gunume 6 yada 7 gun var bazen 2 gun erken geliyor boyle cikti karin agrisi ve akinti var sari beyaz seklinde
Aslinda var ama ciplak gozle net görünüyor cekince kameradan parlaklik oluyo ama evet bu test ti biliyirum bekleyip gorelimBen çizgi göremedim maalesef test biraz gölgelenmiş. Zaten bu teste net çizgi olsa bile güvenmeyin derim.
Aynı marka test bende ikinci çizgi kırmızı olduğu halde kanda negatifti çok üzülmüştüm maalesefAslinda var ama ciplak gozle net görünüyor cekince kameradan parlaklik oluyo ama evet bu test ti biliyirum bekleyip gorelim
Benimde ekimde oyle oldu paylasmisim cok.sasirdim ama bazende dogru cikan oldu bekleyip göreceğizAynı marka test bende ikinci çizgi kırmızı olduğu halde kanda negatifti çok üzülmüştüm maalesef
Var gibi