- 22 Nisan 2019
- 49
- 13
- 8
- Konu Sahibi Melekce022030
-
Erken gebelik testi miydi ilk yaptığın?Benimde ilk testim böyleydi hatta negatif diye düşünüp atmıştım. Adet olmayınca birkaç gün sonra tekrar yaptım o zaman daha belirgindi çizgi
Normal gebelik testi yaptım bişe yok gibi ama diğerinde bariz varBekliyoruuuz ☺
Sabah tekrar bakacağımPozitif gözüküyor sabah ilk idrarla tekrarlayın daha belirgin olur..
Birde normal gebelik testlerinde de çıkıyor ben normal gebelik testinde öğrendim. Tüp bebek transferin 5. Gün böyleydi benimki..
Sabah tekrar bakacağımGec dollenme olabilir yiksa daha belirgin cikardi erken gebelik testinde bence hamilesn
İnşallahGec dollenme olabilir yiksa daha belirgin cikardi erken gebelik testinde bence hamilesn
Guzel habeerleSabah tekrar bakacağım
İnşallahGuzel habeerle
Sabahı beklemeye kararlıyım nası olacaksaHenüz yeni başlamış yükselmeye var gibi görünüyor hemen çıktıysa tabi ama bu testi kullandım ben pozitif olduğu halde pek memnun kalmadım. Predictor en iyisi yenile bnce bi kere emin ol
Yok normal gebelik testiydiErken gebelik testi miydi ilk yaptığın?
İnşallah vardır
Virüs konusu yüzünden hastaneye gitmek istemiyorum. Mecbur bekleyeceğimbenimde çok silikti hemen kan testi yaptım adet günümde 1 gün geçmişti ama kan testinde hemen çıktın
Hadi inşallah beklemek çok zor belirsizlik kötü allah herkesin gönlüne göre versinVar bence canım hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?