- 22 Nisan 2019
- 49
- 13
- 8
- Konu Sahibi Melekce022030
-
Fotoğraflar gözükmüyorSelam arkadaşlar, uzun zamandır hamile kalmak istiyorum. reglim 4 gün geçti erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi çok silik. Sizce hamile miyim? Var mı bu şekilde olup hamile olan? Testin fotoğrafını ekledim
Gördüm canım ne kadar süre sonra çıktı var gibiYükledim :)
Geç döllenme olabilir canımHemn çıktı çizgi ama çok silik olduğu için bilemedim. Erken gebelik testinde olmayınca hiç çizgi çıkmazdı sanki
Selam arkadaşlar, uzun zamandır hamile kalmak istiyorum. reglim 4 gün geçti erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi çok silik. Sizce hamile miyim? Var mı bu şekilde olup hamile olan? Testin
Var mı yani sence, bir test daha yapayım ben benceGeç döllenme olabilir canım
Bence bekle yarın tekrarla testi dediğim gibi silik gözüküyor geç döllenme olabilir benim ilk gebeliğim de böyle olmuştu testi tekrarlamıştım çıkmamıştı en son kan da öğrenmiştiniz benVar mı yani sence, bir test daha yapayım ben bence
Evet işte çok çok silik. Gerçi fotoğrafta daha zor görünüyor. Elimde daha net ama hemen yapıyorum bi test daha...Yani çok çok zor bu şekilde bi cizgi gorebildim ama bence tekrar et canım testi ☺
Evet hemen çıktıÇizgi hemen çıktıysa var gibi canım
Bekliyoruuuz ☺Evet işte çok çok silik. Gerçi fotoğrafta daha zor görünüyor. Elimde daha net ama hemen yapıyorum bi test daha...
Hastanelerede gidilmez şu durumda test yapmaktan başka çarem yokBence bekle yarın tekrarla testi dediğim gibi silik gözüküyor geç döllenme olabilir benim ilk gebeliğim de böyle olmuştu testi tekrarlamıştım çıkmamıştı en son kan da öğrenmiştiniz ben
Benimde aynı adetin geçti mi acabaArkadaşalr yok mu benzer bir durum yaşayanBu belirsizlik çok kötü...
Benimde ilk testim böyleydi hatta negatif diye düşünüp atmıştım. Adet olmayınca birkaç gün sonra tekrar yaptım o zaman daha belirgindi çizgiEvet hemen çıktıaay bilmiyorum istiyordum çok şimdi tuhaf bir his var içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?