• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik negatif ovualsyon koyu lutfenn yardimmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nazi123

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
125
26
13
39
16007042924852613306155864426224.webp

Gecen ay adetim 27 sindeydi ve 32. Gun geldi normalde 26 yada28 gunde olur ama aceba gec yumurtlama olabilir mi sizce gunlerdir ovulasyon koyu ama oda ilginc yardim ederseniz cok sevinirim

Pco varsa da koyu çıkar ovulasyon testi ama gebelik için t c den daha koyu olmalı diye biliyorum olmuş olsa testte çıkardı gebelik. Tekrarla tabi yine de

Pco varsa da koyu çıkar ovulasyon testi ama gebelik için t c den daha koyu olmalı diye biliyorum olmuş olsa testte çıkardı gebelik. Tekrarla tabi yine de
2 aydir dr yumurta takibine gidiyorum olsa dr soylemezmiydi sorun yok dedi cok bilmedigim icin soruyorum pco varsa eger ozaman ovulasyon testleri sonuc vermez sanirim dimi gerci adetimden hemen sonra yapdigimda hep ikinciler silikdi baya

Canim ya eski ovulasyon testletimi atsam bakabilirmisin belkide pco vardir ilk denemem belki ben anlamadim

Back
X