- 3 Mart 2021
- 328
- 202
- 23
- 28
- Konu Sahibi imasleeper
-
Bende tam size yazmıştım :)Erken gebelik testi kullandınız mı ?
İnşallah gönlümüzce olur, siz hamile kaldınız yani anladığım kadarıyla ? :)Merhaba doktorun dediği gibi ikisi de olabilir.
Benimde rahim duvarı kalınlaşmısti testler silikti doktor net birşey söylememişti aynı şekilde
İnşallah herşey gönlünüzce olsun
10 gun cok uzun bir zaman. Son adetin ilk gununden itibaren 35 gun sayin. 35.gun testi yapin. Bende 5 günlük gecikmeye denk geliyor bu sayi.Bende tam size yazmıştım :)
Yok kullanmadım 10 gün geçmeden kullanmayacağımda bıktım ve umudum tükeniyor onun başında hep tek çizgi görünce
Yapmak istemiyorum 10 gün geçmeden negatif görürsem kendimi yıpratıyorum çünkü onu. Başında o kadar çok bekliyorum ki sürekli ağlıyorum cesaret edemiyorumIdrar testi yaptiniz mi?
Yaa kalp kalbe karşıymışBende tam size yazmıştım :)
Yok kullanmadım 10 gün geçmeden kullanmayacağımda bıktım ve umudum tükeniyor onun başında hep tek çizgi görünce
Negatifse 10 gun gecikmede yine negatif çıkacak. Negatifse kanda da negatif cikacak. 10 gun beklemek cok tuhaf. Iliskiden 10 gun sonra bile cikiyor bazen.Yapmak istemiyorum 10 gün geçmeden negatif görürsem kendimi yıpratıyorum çünkü onu. Başında o kadar çok bekliyorum ki sürekli ağlıyorum cesaret edemiyorum
Benim 32 günde bir oluyor ve daha erken değil mi sizce?10 gun cok uzun bir zaman. Son adetin ilk gununden itibaren 35 gun sayin. 35.gun testi yapin. Bende 5 günlük gecikmeye denk geliyor bu sayi.
Evet çok şükür bende 3 sene ugrasmistimİnşallah gönlümüzce olur, siz hamile kaldınız yani anladığım kadarıyla ? :)
Bir de belirtileriniz felan neydi tecrübenizi paylaşır mısınız benimle :)
Hep o açıdan rahatlıyorum zaten Rabbim ol der ve olur en hayırlısı olsun diye rahatlıyorum her ay ama yinede insan istiyor ve üzülüyor işteYaa kalp kalbe karşıymış
Valla alın benden de o kadar. Bir kaç kitap oluyorum (tavsiye ederim) umudumu hep yüksek tutuyorum bıkmayın vardır Rabbimin bildiği
İnanın muaneyi zorla yaptırdım. Klasik devlet hastanesi başından savmaya öyle uğraştı ki hormon testi çok pahalı özelde o yüzden devlete sığındım ama doktor tam bir felaket olmazsan bi test yap kendi kendine öyle gel olmadı adet söktürücü yazarım diyor bideDoktor kan testi yaptirmadi mi?
Bu perşembe oda örnek verecek inşallah bir sıkıntımız çıkmaz sadece zamanı vardır deriz gerçekten çook yoruldum çevreden duyduğum laflar, kendi sıkıntım birde o kadar çok istiyorum ki bebek ilaç olacak sanki banaBir de esiniz sperm örneği verdi mi? Belki onun spermlerinde sorun vardir sizde bir sey yoksa.
Yarin aile hekiminize gidip kan testi yaptirin, adet gununuz gecmis. Sabah ilk idrarla idrar testi de yapabilirsiniz, varsa cikar.İnanın muaneyi zorla yaptırdım. Klasik devlet hastanesi başından savmaya öyle uğraştı ki hormon testi çok pahalı özelde o yüzden devlete sığındım ama doktor tam bir felaket olmazsan bi test yap kendi kendine öyle gel olmadı adet söktürücü yazarım diyor bide
Öyle düşünüyorum yarın gidip yaptırıyım kan testini diye ama erken gebelik hakkında birşey bilmediğim için bilgi alayım istedim, ultrasonda göeünmese bile kanda çıkar mı?Yarin aile hekiminize gidip kan testi yaptirin, adet gununuz gecmis. Sabah ilk idrarla idrar testi de yapabilirsiniz, varsa cikar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?