Yaa çok sevindim
sonucunuz ne ? Belli oldu mu?
Bende aynı durumdayım. Benim 28 temmuzda 2 gün süren, miktarı az, koyu renkli adetim oldu. 23 ünde babamı kaybettim stresten öyle diye düşündüm. ama son 2 haftadırda rahim ağrım var adet ağrısı gibi. Enfeksiyon kaptım herhalde diyip doktora gittim smear vs aldırmak için. Gebelik olabileceğini düşünmedim cünkü uzun bir süredir çocuk için uğraşıyoruz, pcos var, ilaçlar iğneler falan ama olmuyor. Sizinde dediğiniz gibi hep negatif. Geçen ayki Folikul ilaçlara rağmen buyumemisti. Bu yüzden tedaviyi böldük, Bayramdan önce 2 defa birliktelik oldu ama çocuk için değildi yani yumurtlama takibi yapılmadan, folikul buyumedigini bildiğim için. Üzerine de böylesi bir üzüntü. Normalde herşeyi gebeliğe yoran ben, bu seferHiç aklıma gelmemişti.smear aldirdigim gün yani salı günü Ultrason muayeneside yaptı.rahim kalınlığının erken gebelikteki yada regl dönemindeki gibi olduğunu söyledi. Ama regl e daha 12 gün vardı. 1 hafta bekle HCG baktır dedi. Keşke ümit vermeseydi diyoruz, ilk gün umursamadım ama canım o kadar acıyor ki ihtimali bile tutunacak dal gibi oldu. Yine negatif gorucem belki bu sefer üzülmem bilmiyorum