• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtisi olabilir mi

larinsu

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
41
10
6
24
Merhaba mayıs 30 regl günümdü 5 gün sürdü haziran 3 regl bitti iki üç gün sonra ovulasyon testi yapmaya basladım haziran 6-8-10-11-13-15-16 korunmasız ilişki oldu 16 sı yumurtlamamdı bugün ayın 22 si ve sağ kasığımda atma var arada sol oluyor tek taraflı hafif karın ağrısı sancısı var iştahım çok açık sürekli acıkıyorum bel ağrım var bu kadar erken belirti verirmi normal mi ? Regl biraz düzensiz ya geri ya ileri atıyor üç beş gün sizce ne zaman erken gebelik testi yapmalıyım hamile olabilir miyimm

Merhaba mayıs 30 regl günümdü 5 gün sürdü haziran 3 regl bitti iki üç gün sonra ovulasyon testi yapmaya basladım haziran 6-8-10-11-13-15-16 korunmasız ilişki oldu 16 sı yumurtlamamdı bugün ayın 22 si ve sağ kasığımda atma var arada sol oluyor tek taraflı hafif karın ağrısı sancısı var iştahım çok açık sürekli acıkıyorum bel ağrım var bu kadar erken belirti verirmi normal mi ? Regl biraz düzensiz ya geri ya ileri atıyor üç beş gün sizce ne zaman erken gebelik testi yapmalıyım hamile olabilir miyimm
Kimse yokmuuu

Selam . Seni heyecanlamdırmak istemem fakat geçen ay yumurtlamadan 3 gün sonra ara ara olan kasık ağrılarım başladı. Normalde çok iştahsızımdır iştahım bir anda açıldı hamileliğe ihtimal vermemiştim adet günümde test yaptım pozitid geldi. Umarım sende aynılarını yaşarsın

Umarım canım hala sağ kasığımda atma var ara ara sancılarım var kabızlık var baş ağrısı faln devam

Selam . Seni heyecanlamdırmak istemem fakat geçen ay yumurtlamadan 3 gün sonra ara ara olan kasık ağrılarım başladı. Normalde çok iştahsızımdır iştahım bir anda açıldı hamileliğe ihtimal vermemiştim adet günümde test yaptım pozitid geldi. Umarım sende aynılarını yaşarsın
Bu kasık ağrısı ara sıra giren iğne batması gibi bir şey mi

idrar testlerinde çıkması için 15 gün geçmesi lazım kan tesletlerinde ise 10 gün geçmesi lazım yumutlama günü degerlendirigin günle birlikte say eğer 15 gün geçiyorsa idrar testi yaP kasıklarda da birşeyler batıyor sıkıyor gibi oluyor regl agrisi gibi geliyor bi anda geciyor

Veee sana tavsiyem hemen öğrenme gec öğren aklından çıkar regl gününü bekle regl 1 hafta geçsin öyle test yapman erken öğrenmek iyi olmuyor ya

Ben regl 2 gün kala öğrendim 15.3 çıkmıştı yavas yavas yükseliyordu 431 de durdu ve kanamam başladı oyuzden birdha bu kadar öğrenmek istemiycem

Back