• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİNİZİ ANLATİR MİSİNİZ 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben ovulasyon testi uygulamadım. Takvime göre dün yumurtlama günümdü. Ama ben emin değilim. Dün sol kasığımda kelebek çırpıntısı gibi bi şey oldu. Daha sonra aynı sızlamalar oluştu. Göğüslerim inanılmaz sızlıyor.Bugün de konuşurken boğaz kuruluğu oluşuyor. Kasıklarım da ağrı var. Sizce bunlar belirti olabilir mi?
Bence belirti olabilir ama beklemek cok zor

Canım evet beklemek çok zor adetimden önce öğrenmek iyi mi olur yoksa daha çok mu strese sokar beni bilemedim. Şu erken gebelik testleri güvenli midir acaba? Ne zaman test yapsam fikir verir misin?
Ben 3 aydır çörek otu kürü yapıyordum canim bu ay adetime 4 gün kala.hafif lekelenme oldu ben yerlesme kanamasi sandım belirtilerim varddi ertesi günü adet oldum erkenden. Gerçekten beklemek cook zor cok üzüldüm test yapmadım çünkü negatif ciksa umidim bitiyor ama adet gecmeden net cikmiyor erken gebelik testi de cook defa yaniltti

Ben 3 aydır çörek otu kürü yapıyordum canim bu ay adetime 4 gün kala.hafif lekelenme oldu ben yerlesme kanamasi sandım belirtilerim varddi ertesi günü adet oldum erkenden. Gerçekten beklemek cook zor cok üzüldüm test yapmadım çünkü negatif ciksa umidim bitiyor ama adet gecmeden net cikmiyor erken gebelik testi de cook defa yaniltti
Çok üzüldüm canım ne yazık ki kendimizi hamileliğe odaklıyoruz sonrasında olmayınca çok üzülüyoruz. Allah isteyen herkese bekletmeden sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah

Beklemek çok zor anlıyorum ama sabırlı olmakta fayda var erken gebelik testleri çoğu kişiyi yanıltıyor diye okuyorum zaten gebelik var ise normal 5 tl lik testde de çıkıyor arkadaşlar.

Hiç kullanmadım bilmiyorum o testleri ama bekleyin derim gebelik oluşmuşsa önce kanda sonra idrarda belli oluyor adet den önce o basit bi idrar testi silik de çıksa genellikle pozitifliği doğrudur 3. gebeliğim bende hep bu şekilde öğrendim.

Hiç kullanmadım bilmiyorum o testleri ama bekleyin derim gebelik oluşmuşsa önce kanda sonra idrarda belli oluyor adet den önce o basit bi idrar testi silik de çıksa genellikle pozitifliği doğrudur 3. gebeliğim bende hep bu şekilde öğrendim.
Çok teşekkür ederim. Sizin belirtileriniz ne zaman başladı neler yaşadınız bir de testi ne zaman uyguladınız fazla soru sordum kusura bakmayın

İnşallah martta çift çizgiyi görüceksin. Önce kendimizi strese sokmadan pozitif olmamız gerekiyor ki sonra da testlerimiz pozitif olsun canım. Senin ilk bebeğin mi olacak
Evet benim ilk olacak 8. Ayim deniyorum. İnşallah ya allah isteyen herkese nasip etsin. Evet ama cok zor yaa 😇🙏🌺🍭

27 ocak yumurtlama günümdü 9 şubat beklenen adet tarihimdi ama şubat 6 sında bi silik çizgi gördüm 7 sinde kan tahlili sonuçlayla kesinleşti ama öncesinde sık idrara çıkma şiddetli sırt bel kasık ağrısı göğüs hassasiyeti vardı ben daha önceden bildiğim icin belirtileri anlıyorum gebelik olustugunu

27 ocak yumurtlama günümdü 9 şubat beklenen adet tarihimdi ama şubat 6 sında bi silik çizgi gördüm 7 sinde kan tahlili sonuçlayla kesinleşti ama öncesinde sık idrara çıkma şiddetli sırt bel kasık ağrısı göğüs hassasiyeti vardı ben daha önceden bildiğim icin belirtileri anlıyorum gebelik olustugunu
Erkenden öğrenmişsiniz bayağı sağlıkla kucağına alırsın İnşallah teşekkürler 🌺

Sizin belirtilerinz oluyor muydu gebelik

Adete yakın ağrılarınız olur evet ama döllenme gerçekleşmişse çok fazla kasık sırt bel ağrıları oluyor yani buda bir haftalık bir oluşum tutunma süreci var aslında vücudunu iyi tanıyan kadınların bunu ayırt edebileceğini düşünüyorum.

Back