Merhaba benim 19 ağustosta adetimin ilk günüydü. Eşimle 24-25-26 sonda birlikte olduk. Simdi adet dönemimde olduğu gibi bacak ağrısı oluyor. bazen bel bazen sırt ağrım oluyor. Bugün servikal mukusum biraz uzun geldi. Kaşık ağrım oluyor bazen kramp girdiği de oluyor. Üşüttüğümden mi onu da anlamadım. Adetime 9 gün var sizce erken dönem hamilelik olabilir mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken gebelik belirtileri
- Konu Sahibi saregull
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Mart 2023
- 3.370
- 1.793
- 53
- 30
Siz de aslında tekrardan yapabilirsiniz bazen test de doğru sonucu vermiyor. Sizin belirtileriniz var mıMerhabalar 9 gün kala adete biraz erken ama erken gebelik testi yapabilirsiniz yine de. Ben 6 gün kala yaptım nrgatifti son adet tarihimde 16sı
- 22 Mart 2023
- 3.370
- 1.793
- 53
- 30
Eczanelerde cok daha pahalı dün netten aldım bi saat önce geldi yarın sabaha bir bakıcam bende duruma adet olacakmışım gibi bi his var bi de dr yönlendirmesiyle ilişki oldu hangisinde tuttu tutmadı bilemiyorum adete 3 günn kaldı sayılır gece 12den sonra o yüzden adet i geçirsem mi diye düşünüyorum bir yandan ilk gebeliğimde bir hafta sonra görmüştümSiz de aslında tekrardan yapabilirsiniz bazen test de doğru sonucu vermiyor. Sizin belirtileriniz var mı
- 22 Mart 2023
- 3.370
- 1.793
- 53
- 30
Bekirtiler var da adet öncesi dönemle hep aynı belirtiler bi fark yok sık idrara çıkma göğüslerim küçüktür normalde bi tık irileşmiş gaz sancım oluyodu bir iki gün önce kesildi akıntım fazla bel sırt diz ağrım var aynı yani belirtiler ordan ayırt edemiyo insanSiz de aslında tekrardan yapabilirsiniz bazen test de doğru sonucu vermiyor. Sizin belirtileriniz var mı
Peki sizin ilk hamileliğinizdeki belirtiler şimdiki belirtilerinizle aynı mıBekirtiler var da adet öncesi dönemle hep aynı belirtiler bi fark yok sık idrara çıkma göğüslerim küçüktür normalde bi tık irileşmiş gaz sancım oluyodu bir iki gün önce kesildi akıntım fazla bel sırt diz ağrım var aynı yani belirtiler ordan ayırt edemiyo insan
Ama daha 9 gün var adetime çıkar mı3-4 gün sonra erken gebelik testi yapın
- 22 Mart 2023
- 3.370
- 1.793
- 53
- 30
İlk hamileliğim beklemediğim anda oldu 6 haftaya yakındı öğrendiğimde adetimi 10 gün geçmişti adet olcam gibi ağrı vardı sadece 5+6 haftalıktı öğrendiğimde kese oluşmuştu aynı günün bi sonraki haftası kalbini duydum şok içinde ne yaşadım nasıl yaşadım 9 ay nasıl geçti hiçbşşey anlamadım çünkü covid vardı sürekli yasaklar eve kapanmalar derken pandeminin yeni çıktığı aylardıPeki sizin ilk hamileliğinizdeki belirtiler şimdiki belirtilerinizle aynı mı
Benim 6gün kala çıkmıştıAma daha 9 gün var adetime çıkar mı
- 22 Mart 2023
- 3.370
- 1.793
- 53
- 30
Freely marka adete 6 gün kalaya kadar sonuc veriyor diyor kutusunda bile siz 3-4 gün kala deneyin adeti beklemek zor olacak dersenizAma daha 9 gün var adetime çıkar mı
Çok ilginç o vakte kadar hiç anlamamışsınız simdi de her belirtiyi dikkatle inceliyorsunuz. İnşallah rabbim yeniden size nasip ederİlk hamileliğim beklemediğim anda oldu 6 haftaya yakındı öğrendiğimde adetimi 10 gün geçmişti adet olcam gibi ağrı vardı sadece 5+6 haftalıktı öğrendiğimde kese oluşmuştu aynı günün bi sonraki haftası kalbini duydum şok içinde ne yaşadım nasıl yaşadım 9 ay nasıl geçti hiçbşşey anlamadım çünkü covid vardı sürekli yasaklar eve kapanmalar derken pandeminin yeni çıktığı aylardı
Çok ilginç o vakte kadar hiç anlamamışsınız simdi de her belirtiyi dikkatle inceliyorsunuz. İnşallah rabbim yeniden size nasip eder
Evet en iyi erken gebelik testi o mu pre early diye bi markada varmış sankiFreely marka adete 6 gün kalaya kadar sonuc veriyor diyor kutusunda bile siz 3-4 gün kala deneyin adeti beklemek zor olacak derseniz
- 22 Mart 2023
- 3.370
- 1.793
- 53
- 30
Ever belirtilerimi. Öğrendikten sonra yaşamaya başladım aslında tuvalete çıkmam sıklaştı . Ateş basmasını cok yaşadım 7. Haftada hemen minik minik yerleşme kanamam oldu mesela.Çok ilginç o vakte kadar hiç anlamamışsınız simdi de her belirtiyi dikkatle inceliyorsunuz. İnşallah rabbim yeniden size nasip eder
- 22 Mart 2023
- 3.370
- 1.793
- 53
- 30
Onu da duydum Ama burda okuduğum kadarıyla yanılma payı en düşük test oymuş (freely)Evet en iyi erken gebelik testi o mu pre early diye bi markada varmış sanki
Yerleşme kanamanız 7. Hafta da mı oldu regli zamanından hemen önce oluyor diye biliyordumEver belirtilerimi. Öğrendikten sonra yaşamaya başladım aslında tuvalete çıkmam sıklaştı . Ateş basmasını cok yaşadım 7. Haftada hemen minik minik yerleşme kanamam oldu mesela.
AlacağımOnu da duydum Ama burda okuduğum kadarıyla yanılma payı en düşük test oymuş (freely)
- 22 Mart 2023
- 3.370
- 1.793
- 53
- 30
O kişiden kişiye değişiyo nette tabi adetten 3-4 gün önce gelen lekelenme şeklindedir diye sabit bi cümle var ama insan vücudu bu hepsi birbirine uymuyoYerleşme kanamanız 7. Hafta da mı oldu regli zamanından hemen önce oluyor diye biliyordum
Doğrus söylüyorsunuz herkesin farklı farklıO kişiden kişiye değişiyo nette tabi adetten 3-4 gün önce gelen lekelenme şeklindedir diye sabit bi cümle var ama insan vücudu bu hepsi birbirine uymuyo