• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken Gebelik Belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B Birii Hemen umutsuzluğa kapılma 1.80 çıkmış bak yükselme ihtimali de var
5 altında olunca ister istemez insanın ümidi bi kırılıyor ama işte tabii kk dan çıkamıyorum desem yeri sürekli bi araştırma içindeyim beni şüphelendiren şey geçen ay da aynı yerde 0.100 çıkıp şimdi böyle çıkması oldu bakalım hayırlısı ptesiye kadar adet olmazsam tekrar tahlil yaptıracam

5 altında olunca ister istemez insanın ümidi bi kırılıyor ama işte tabii kk dan çıkamıyorum desem yeri sürekli bi araştırma içindeyim beni şüphelendiren şey geçen ay da aynı yerde 0.100 çıkıp şimdi böyle çıkması oldu bakalım hayırlısı ptesiye kadar adet olmazsam tekrar tahlil yaptıracam
Ondan dedim 0.100 çıkmamış 5 oldu mu hamilesin zaten 4 rakam lazım sana

Ondan dedim 0.100 çıkmamış 5 oldu mu hamilesin zaten 4 rakam lazım sana
4 değiiill 3.20 lazım 🙈😂 e nabızı da didik didik ettim daha önce aynı hastanelerde yaptırdığım betalara baktım negatif sonuçları hep aynı çıkmış sadece birinde 0.100 yerine 0.223 çıkmış oda yine 1 altında bilmiyorum yaa sırtım falanda ağrıyor adet olmazsam pazartesiyi nasıl edecem bilmiyorum 🤷

4 değiiill 3.20 lazım 🙈😂 e nabızı da didik didik ettim daha önce aynı hastanelerde yaptırdığım betalara baktım negatif sonuçları hep aynı çıkmış sadece birinde 0.100 yerine 0.223 çıkmış oda yine 1 altında bilmiyorum yaa sırtım falanda ağrıyor adet olmazsam pazartesiyi nasıl edecem bilmiyorum 🤷
Ben de bu pazartesiyi nasıl edicem bilmiyorum ,kafayı yemiş durumdayım

Ben olsam biraz da olsa umutlanırdım benim bi kere 0.5 sonra hep 0.100 çıkıyo
477D9ED3-FE6A-40FD-AD9F-393E99C74D52.jpeg

Baksana Ovulasyon testi yaptım bu çatlamış demek dimi ilk iğne yaptırdığın 3. Günü yapmıştım bi de o zaman 2 de çok koyuydu şimdi biri silikleşmiş

Ben olsam biraz da olsa umutlanırdım benim bi kere 0.5 sonra hep 0.100 çıkıyo Eki Görüntüle 2910363
Baksana Ovulasyon testi yaptım bu çatlamış demek dimi ilk iğne yaptırdığın 3. Günü yapmıştım bi de o zaman 2 de çok koyuydu şimdi biri silikleşmiş
İşte bende hala biraz ümitliyim işte ama bakalım adet olmazsam eğer
Yani canım ovulasyon testinden çok anlamam ama okuduğum kadarıyla bi kaç gün koyu olduktan sonra silikleşiyorsa çatlamış oluyo

Back