Yaa çok sevindim sizin adınıza hamilesiniz tebriklerKızlarrrr beta 12.2 ne demek size de sorayım şuna elimayagım gevşedi ya şoktayım yeni bakıyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Erken Gebelik Belirtileri
- Konu Sahibi Rzkyr
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #erkengebelik #gebelikbelirtileri
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok teşekkür ederimmm ya bakalım bundan sorma neler olacak inşallah devam eder artışHamilesin canım tebrikler 2 gün sonra aynı yerde tekrar beta baktır bol artışlar gelsin inşallah
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin tabi benim değerim se inşallah yükselir şimdiden korku başladıYaa çok sevindim sizin adınıza hamilesiniz tebrikler
Amin inşaallah tahlil yaptıralı 2 gün oldu zaten herhalde bugün tekrar aynı saatlerde tahlil verin inşaallah sağlıklı bir şekilde yükselir değerlerinizÇok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin tabi benim değerim se inşallah yükselir şimdiden korku başladı
Aynen inşallah canım ben kan veririm bugün akşam tekrar ben hemen kadın doğumcuya gitmem heralde değil mi ?adet tarihim gelmedi henüz ,yani daha çok erken dmihep soruyorum ama henüz kimseye söylemedim ailenden soramıyorum kimseyeAmin inşaallah tahlil yaptıralı 2 gün oldu zaten herhalde bugün tekrar aynı saatlerde tahlil verin inşaallah sağlıklı bir şekilde yükselir değerleriniz
Daha çok erken canım gitsende hiç bişey görünmez bi 2 hafta sonra falan git istersen nasıl sabredersim bilemiyorum ama o zaman gidince keseyi görürsün belki kalp atışıda duyarsın inşaallah sağlıklı bir gebelik olsunAynen inşallah canım ben kan veririm bugün akşam tekrar ben hemen kadın doğumcuya gitmem heralde değil mi ?adet tarihim gelmedi henüz ,yani daha çok erken dmihep soruyorum ama henüz kimseye söylemedim ailenden soramıyorum kimseye
Bide bence keseyi görüp kalp atışı duyana kadar eşinle senin aranda kalsın bence bu durum netleşince söyle herkese
Aamiin aamiiinnnn inşaallahİnşallah siz de böyle haber alırsınız ,Allah herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin
Evet şuan zor tutuyorum kendimi ve çok korkuyorum acaba bişey olacak mı yükselir mi falan bu sorular başladı inşallah yükselir dediğin gibi aileme söylemiyoruz şuan kalp atışını bekleyeceğiz Daha mantıklıDaha çok erken canım gitsende hiç bişey görünmez bi 2 hafta sonra falan git istersen nasıl sabredersim bilemiyorum ama o zaman gidince keseyi görürsün belki kalp atışıda duyarsın inşaallah sağlıklı bir gebelik olsun
Bide bence keseyi görüp kalp atışı duyana kadar eşinle senin aranda kalsın bence bu durum netleşince söyle herkese
Eğer bildiğiniz belli bi rahatsızlığınız yoksa gebeliğe engel olacak beklemeye çalışın ama varsa hiç durmadan gidin yinede en azından içiniz rahat eder birde zor ama stres yapmamaya çalışın oda çok etkiler bebeği mümkün olduğunca takmaya çalışınEvet şuan zor tutuyorum kendimi ve çok korkuyorum acaba bişey olacak mı yükselir mi falan bu sorular başladı inşallah yükselir dediğin gibi aileme söylemiyoruz şuan kalp atışını bekleyeceğiz Daha mantıklı
- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- 63
Merhaba Ağustos un 22 de çatlatma iğnesi vuruldum öğlen 11 de pazar günü pazartesi de gece 23 de ilişki olsun dedi bi gün dolu bi gün boş ilişki önerdi eylülün 9 da test yap dedi kaşık ağrısı sadece 1 hafta sürer yazıyo internette ama benim devam ediyo üstelik dün karnımın altı da ağrıdı sık idrara çıkar oldum geçenler de 1gün sağ kaşığım şişti sonra kayboldu ama kaşık ağrılarım sıklaştı iğne vurulmalı 13. Günüm sizce bunlar neden oluyoEvet en erken belirtilerden biri..
Peki kasıklarda batma vs oldu mu adetten önce bu yerleşme kanaması olduğu süreçte
Merhaba bnmde akıntıdan takip ettiğim kadarıyla yumurtlama sizinle aynı sayılır ve nerdeyse o zamandan beri bnm de kasıklarda özellikle de sol kasıkta batmalar oluyo son günlerde azaldı ama ilk hafta yoğundu biraz göğüslerim biraz hassas dün tahlil yaptırdım ama 1.80 çıktı geçen ayda aynı yerde yaptırdım 0.100dü bende şaşkınım adet olmazsam pazartesi tekrar vericem kanMerhaba Ağustos un 22 de çatlatma iğnesi vuruldum öğlen 11 de pazar günü pazartesi de gece 23 de ilişki olsun dedi bi gün dolu bi gün boş ilişki önerdi eylülün 9 da test yap dedi kaşık ağrısı sadece 1 hafta sürer yazıyo internette ama benim devam ediyo üstelik dün karnımın altı da ağrıdı sık idrara çıkar oldum geçenler de 1gün sağ kaşığım şişti sonra kayboldu ama kaşık ağrılarım sıklaştı iğne vurulmalı 13. Günüm sizce bunlar neden oluyo
Sizinde 13 gün olmuş bugün veya yarın bi kan verin isterseniz varsa çıkması lazım sizin çatlama günü de belli de varsa muhakkak çıkarMerhaba Ağustos un 22 de çatlatma iğnesi vuruldum öğlen 11 de pazar günü pazartesi de gece 23 de ilişki olsun dedi bi gün dolu bi gün boş ilişki önerdi eylülün 9 da test yap dedi kaşık ağrısı sadece 1 hafta sürer yazıyo internette ama benim devam ediyo üstelik dün karnımın altı da ağrıdı sık idrara çıkar oldum geçenler de 1gün sağ kaşığım şişti sonra kayboldu ama kaşık ağrılarım sıklaştı iğne vurulmalı 13. Günüm sizce bunlar neden oluyo
Sadece kan değerlerim falan düşük olabilir ondan şüpheliyim ..Haklısınız stres olumsuz etkiler , ben suan yokmuş öğrenmemişim gibi davranmaya çalışıyorumEğer bildiğiniz belli bi rahatsızlığınız yoksa gebeliğe engel olacak beklemeye çalışın ama varsa hiç durmadan gidin yinede en azından içiniz rahat eder birde zor ama stres yapmamaya çalışın oda çok etkiler bebeği mümkün olduğunca takmaya çalışın
- 24 Nisan 2021
- 818
- 756
- 33
- 37
Hamilesin canım tebrik ederim. Hayirli olsun. Adetinden kac gun önce öğrendin kuzum. Belirtilerin neydi neyden şüphelendin kan verdin.Kızlarrrr beta 12.2 ne demek size de sorayım şuna elimayagım gevşedi ya şoktayım yeni bakıyorum
O zamn yinede bi sağlık ocağında genel kan tahlili yaptırın o zaman o değerler de önemli sizi daha da halsiz yapar folik asite başlatırlar belkiSadece kan değerlerim falan düşük olabilir ondan şüpheliyim ..Haklısınız stres olumsuz etkiler , ben suan yokmuş öğrenmemişim gibi davranmaya çalışıyorum
E
Evt Haklısınız ben öyle yapayım en mantıklısıO zamn yinede bi sağlık ocağında genel kan tahlili yaptırın o zaman o değerler de önemli sizi daha da halsiz yapar folik asite başlatırlar belki
- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- 63
Benim göğsümde bi şey yok kaşık ağrım çok dünde karnımın altı ağrıdı anlamadım olmadı bi test yaptırırımMerhaba bnmde akıntıdan takip ettiğim kadarıyla yumurtlama sizinle aynı sayılır ve nerdeyse o zamandan beri bnm de kasıklarda özellikle de sol kasıkta batmalar oluyo son günlerde azaldı ama ilk hafta yoğundu biraz göğüslerim biraz hassas dün tahlil yaptırdım ama 1.80 çıktı geçen ayda aynı yerde yaptırdım 0.100dü bende şaşkınım adet olmazsam pazartesi tekrar vericem kan
Hamilelerin duası kabuldür banada dua edin inşaallah banada güzel haberi almak nasip olsunE
Evt Haklısınız ben öyle yapayım en mantıklısı
- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- 63
Batma oluyo aniden bi bıçak saplıyolor sonra hafifleyip geçipMerhaba Ağustos un 22 de çatlatma iğnesi vuruldum öğlen 11 de pazar günü pazartesi de gece 23 de ilişki olsun dedi bi gün dolu bi gün boş ilişki önerdi eylülün 9 da test yap dedi kaşık ağrısı sadece 1 hafta sürer yazıyo internette ama benim devam ediyo üstelik dün karnımın altı da ağrıdı sık idrara çıkar oldum geçenler de 1gün sağ kaşığım şişti sonra kayboldu ama kaşık ağrılarım sıklaştı iğne vurulmalı 13. Günüm sizce bunlar neden oluyo